Cum arată croazierele cu pisici. Oferta inedită a unui operator de iaht VIDEO

Vineri, 18 August 2023, ora 18:17
2186 citiri
Cum arată croazierele cu pisici. Oferta inedită a unui operator de iaht VIDEO
Pisicile se pot relaxa în locuri special amenajate pe punte FOTO Captură Video

Stăpânii de pisici îşi pot duce animalele de companie pe croaziere luxoase, o ofertă turistică inedită în Singapore, destinată celor mai răsfăţate feline, informează AFP.

La bordul iahtului Royal Albatross, pisicile se pot relaxa în locuri special amenajate pe punte, în timp ce stăpânii degustă o cină alcătuită din patru până la şapte feluri de mâncare şi admiră apusul soarelui.

Operatorul iahtului a lansat în august croazierele pentru feline în acest oraş-stat din Asia de Sud-Est, în urma succesului croazierelor destinate câinilor.

Timp de două ore şi jumătate, circa 15 pisici şi 130 oameni navighează de-a lungul coastelor insulei turistice Sentosa în timp ce la orizont se prefigurează ţărmul Singapore şi focuri de artificii.

„Cred că se simt bine (...), apreciază priveliştea şi impresia de libertate, îmi imaginez”, a spus Marissa Ng, de 28 de ani, care lucrează în domeniul resurselor umane, timp în care pisicile ei, Coco şi Bobo, privesc cu atenţie marea dintr-o cutie aşezată dedesubtul mesei.

Ambarcaţiunea a găzduit peste 2.000 de câini la bord din anul 2001. Numeroase bilete pentru croaziere destinate pisicilor, la preţul de 225 de dolari Singapore biletul (166 dolari americani), au fost vândute deja.

Croazierele pentru pisici sunt diferite de cele destinate câinilor.

În timp ce câinii primesc o cină alcătuită din trei feluri, proprietarii felinelor primesc mâncare pentru animalul de companie la pachet, întrucât felinele se abţin deseori de la mâncare atunci când nu sunt într-un mediu familiar.

Mahmud, un motan de patru luni, pare calm, deşi este prima dată când poartă un ham. Îşi face siesta în spatele stăpânilor care se pregătesc să cineze.

„Este un moment potrivit de petrecut în familie, întrucât l-am adoptat recent pe Mahmud”, a explicat Aziana Aziz, de 41 de ani, profesoară, aflată la bord alături de soţ şi copil. „Apreciază (...), este curios, se uită peste tot, aşadar, da, cred că este o pisică fericită”.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#croaoziera pisici, #iaht pisici, #turism singapore , #Singapore