Ziare.com

Trei case renovate de Printul Charles in Covasna vor fi introduse in circuit turistic

Sambata, 29 Mai 2010, ora 14:02

   

Trei case renovate de Printul Charles in Covasna vor fi introduse in circuit turistic
Trei case renovate de printul Charles in Valea Zalanului, comuna Malnas, din judetul Covasna, vor fi introduse in cateva saptamani in circuit turistic, dupa o investitie care a fost derulata in ultimii doi ani.

Primarul comunei Malnas, Kasleder Jozsef, a declarat corespondentului NewsIn ca printul a cumparat aceste case in anii 1997, cu intentia ca atunci cand vine in Romania sa se cazeze aici, iar cand nu este in tara ele sa fie utilizate de turisti.

"Nu numai pentru Malnas, ci pentru Covasna inseamna enorm daca un asemenea om investeste in cea mai izolata localitate din Covasna, mai ales pe criza, insemna enorm de mult", a declarat primarul.

Potrivit acestuia, printul Charles a pastrat specificul traditional al caselor, care au cate patru incaperi, si, avand in vedere intentia autoritatilor locale de a transforma Valea Zalanului intr-un eco sat, investitia este mai mult decat binevenita.

Potrivit edilului, printul Charles ar fi trebuit sa vina sambata la Valea Zalanului, dar, din cauza ca s-a imbolnavit, a amanat vizita.

Printul Charles vine de cativa ani in judetul Covasna, pana acum locul unde a poposit fiind conacul de la Miclosoara, al contelui Kalnoki.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Sursa: rNews

Articol citit de 2717 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor