Ziare.com

Barbu l-a identificat pe autorul moral al incidentului de la Club A: Un universitar frustrat fara opera

Duminica, 20 Octombrie 2013, ora 10:56

   

Barbu l-a identificat pe autorul moral al incidentului de la Club A: Un universitar frustrat fara opera
Ministrul Culturii, Daniel Barbu, l-a identificat pe cel responsabil de incidentul din Centrul Vechi al Capitalei, de la Club A, incheiat cu vandalizarea masinii sale de serviciu.

Persoana respectiva este Claudiu Craciun, unul din liderii protestelor impotriva proiectului Rosia Montana, a declarat Daniel Barbu la Antena 3, potrivit Adevarul.

"Un universitar fara opera care a acumulat frustari" este responsabil de incidentul de la Club A incheiat cu vandalizarea masinii sale, sustine ministrul Culturii, Daniel Barbu.

Daniel Barbu a vorbit de grupul de protestatari care au intrat peste el la Club A in termeni ca "formatiune paramilitare", "grup de asalt", "alianta anarho-comunista", si a povestit ca unul dintre manifestanti a venit in Parlament si i-a amenintat pe membrii legislativului ca formatiuni paramilitare vor fi formate pentru a-i distruge pe parlamentari si familiile acestora.

Ministrul Culturii a mai spus ca acest incident dar si altele, cum a fost cel in care Mihai Neamtu i-a pus o punga cu bani in fata premierului Victor Ponta, sunt regizate pentru a fi promovate de televiziuni.

Daniel Barbu a mai spus ca regreta ca nu mai poate merge cu troleibuzul. De acum el va fi pazit de o echipa a Serviciului de Paza si Protectie, respectiv un sofer si un aghiotant.

Procuratura a deschis o ancheta fata de intregul incident, nu fata de o persoana anume. Joi seara, in Club A din Centrul Vechi al Capitalei, ministrul Culturii, Daniel Barbu, venise la o dezbatere culturala initiata de criticul literar Ion Bogdan Lefter.

Un grup de protestatari fata de proiectul Rosia Montana a intrat la dezbatere si l-a abordat pe ministrul Culturii cerand un dialog cu acesta. Ei il acuzau ca a consimtit la initierea proiectului care urmeaza sa distruga galeriile romane de la Rosia Montana, vechi de 2000 de ani si sa afecteze grav mediul inconjurator.

La incheierea dezbaterii, ministrul Barbu si-a gasit masina plina de bancnote false lipite in timp ce grupul de protestatari il huiduia. Desi erau prezenti politisti si jandarmi, la un moment dat luneta masinii cu care venise ministrul Culturii a fost sparta.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca a cerut identificarea persoanelor care l-au agresat pe ministrul Culturii, dar si ca acestia sa fie sanctionati contraventional sau penal, apreciind ca o astfel de agresiune este inacceptabila si ca, in lipsa unor masuri, tara poate fi cuprinsa de anarhie.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7278 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
47 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ne-am procopsit cu inca un Gelu Voican Voiculescu

Ministrul cu "opera", Daniel Barbu, are in sfarsit de lucru: face anchete intr-un caz starnit de el insusi.
"De acum el va fi pazit de o echipa a Serviciului de Paza si Protectie, respectiv un sofer si un aghiotant."
Itine frica domnu' Barbu? E bine, macar de frica sa stiti...

 

Ochelaristul socialist Barbu toarna? As fi mirat sa nu fie verisor

cu Voiculescu sau cu Rosca Stanescu...
Are un aer de familie.

 

carevasazica ca "autorul moral" este un vandal si.......

....colega de meserie cu menistru’ chiultiurii peste intregu’ uslam….
“Claudiu Craciun este lector universitar doctor Catedra de Stiinte Politice si Studii Europene a Facultătii de Stiinte Politice, Scoala Natională de Studii Politice si Administrative. Este autor si editor al unor volume de specialitate precum Stat, violenta si suveranitate (Bucuresti: Tritonic, 2007) si co-editor impreun cu Paul E. Collins al volumului "Managementul politicilor publice. Transformari si perspective". Iasi: Polirom, 2008. Titular al cursurilor "Politica Europeana", "Organizare de partid". Claudiu Crăciun a obtinut titlul de doctor in stiinte politice in 2007 la SNSPA. A fost presedintele Asociatiei Internationale a Studentilor in Stiinte Politice – IAPSS (2002), presedinte al Societătii Globale a Studentilor si Tinerilor Profesionisti Romani – GRSPsociety (2009) si membru al Comitetului Executiv al Retelei Europene de Stiinte Politice – EpsNet (2004-2006). A absolvit un program masteral in politica europeană la London School of Economics and Political Science (2008). A lucrat in diferite pozitii de expert in politici publice in cadrul Secretariatului General al Guvernului si Ministerului Educatiei (2004-2009). Din 2009 este consultant in domeniul politicilor publice si managementului public. Contact: stiinta_politica@yahoo.com."
http://www.politice.ro/personal/claudiu-craciun
dar, ceea ce numitul menistru te olog barbui care si-a manjit putzintel manutzele cu ceva fonduri PHARE, se face ca nu stie este faptul ca acuzatul “autor moral" este un concurrent al dumnealui si al menistrului uslamist al ieducatiei natzionale – numitu’ pricopie remus fost rector la SNSPA pana cand fu caftanit rezbonzabel cacofonist al invatamantului uslamist.
De unde se poate trage concluzia evidenta ca exista o posibila vendeta intre uslamistii pesederasti shkkolitzi parvenitzi si aia cu pregatire PeNaLi te ologisti….

 

Ministru troglodit

Ministrul Barbu a dovedit o exceptionala perspicacitate identificand pe autorul moral al incidentului, si stabilid in acelasi timp ca acesta este frustat si fara opera. Ma intriga insa faptul ca el are o figura de troglodit.

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor