Regina Marii Britanii ramane in spital, din cauza problemelor la stomac

Luni, 04 Martie 2013, ora 16:38
1556 citiri
Regina Marii Britanii ramane in spital, din cauza problemelor la stomac

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii ramane internata, dupa ce a ajuns in weekend la un spital din Londra, din cauza unor simptome de gastroenterita. Medicii investigheaza in prezent cazul reginei si ii acorda ingrijirile de care are nevoie.

Regina Elisabeta a fost transportata la spitalul King Edward VII, unde este internata pentru prima data in ultimii 10 ani, potrivit BBC. Aceasta se odihnea la Castelul Windsor, cand i s-a facut rau.

Oficialii Palatului Buckingham au declarat ca regina, in varsta de 86 de ani, a fost dusa preventiv la spital si ca, in general, se simte bine. Drept urmare, toate vizitele oficiale din acesta saptamana, inclusiv deplasarea la Roma, vor fi fie anulate, fie amanate.

Regina Elisabeta s-a simtit rau pentru prima oara vineri noapte, aceasta anulandu-si deplasarea de sambata in Tara Galilor, unde ar fi trebuit sa participe la o ceremonie militara. Cu toate acestea, in dimineata zilei de duminica, regina a participat la o prezentare de medalii, care a avut loc la Castelul Windsor.

Regina are o stare de spirit buna

In plus, un purtator de cuvant al reginei Marii Britanii a confirmat ca aceasta are o "stare de spirit buna". "Este doar o masura de precautie", a adaugat acesta. "Nu a fost transportata la spital imediat dupa ce a resimtit primele simptome. Regina se afla in spital pentru ca doctorii sa poata investiga mai bine cazul", a completat purtatorul de cuvant. Este de asteptat ca regina sa ramana internata pentru investigatii si in urmatoarele doua zile.

Tot la spitalul King Edward VII din Londra, regina a mai fost internata in urma cu 10 ani. Aceasta a suferit atunci o minora interventie chirurgicala la genunchi. Tot atunci, medicii i-au indepartat niste leziuni necanceroase din zona fetei.

Gastroenterita este o inflamatie a stomacului si a intestinului, care se manifesta prin greturi, varsaturi, crampe abdominale si diaree. De obicei, este o afectiune de scurta durata, simptomele disparand in aproximativ trei zile.

Tratamentul reginei Elisabeta a II-a nu a fost inca facut public, insa ar putea include rehidratare, dar si cateva teste pentru a stabili daca boala a fost cauzata de o infectie.

Regina Marii Britanii si sotul ei, ducele de Edinburgh, in varsta de 91 de ani, ar fi trebuit sa-si petreaca weekendul viitor la Roma, la invitatia presedintelui italian Giorgio Napolitano. Nu se stie inca daca vizita va fi reprogramata sau anulata.

PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
Social-democraţii consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice...
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
#Regina Elisabeta spital, #Elisabeta a II a spitalizata , #regina Marea Britanie
Comentarii
Poza antim
antim
rank 5
Poza PSD Erie
PSD Erie
rank 5