Părinți revoltați că Erika Isac va cânta la un bal al bobocilor. Elev organizator: „Probabil nu știu ce ascultă copiii lor în căști” VIDEO

Marti, 12 Martie 2024, ora 10:58
3042 citiri
Părinți revoltați că Erika Isac va cânta la un bal al bobocilor. Elev organizator: „Probabil nu știu ce ascultă copiii lor în căști” VIDEO
Artista Erika Isac Foto: Captură video/YouTube/ Erika Isac

Cântăreața Erika Isac va concerta vineri, 15 martie, la Oradea în cadrul Balului Bobocilor oraganizat de Colegiul „Iosif Vulcan”.

După ce a stârnit mai multe controverse cu ultima piesă, „Macarena”, unii dintre părinți se declară nemulțumiți de faptul că o artistă cu un asemenea limbaj să vină să cânte la un eveniment destinat elevilor.

Organizatorii Balului și chiar unii părinți sunt de părere că persoane indignate s-au „inflamat” degeaba și că nu au habar ce ascultă copiilor în căști.

Consiliul Școlar din colegiu a lansat un sondaj pe Instagram și atunci Erika Isac a fost aleasă să cânte la bal. Asta s-a petrecut cu trei luni înainte ca artista să lanseze melodia „Macarena”, ea era deja populară în rândul adolescenților.

„Majoritatea au ales-o pe Erika, așa că am contractat-o. Asta se întâmpla cu vreo 3 luni în urmă, înainte să lanseze piesa ”Macarena”, au transmis elevii care fac parte din echipa de organizare a Balului, pentru eBihoreanul.ro.

Părinții s-au declarat nemulțumiți pe rețelele sociale de limbajul pe care îl folosește Erika în melodiile ei.

„Vi se pare normală și adecvată prezența unui astfel de artist la un eveniment extrașcolar ce are în centru copii de clasa a IX-a, de 15 ani?”, a întrebat o mămică, pe un grup de Facebook.

Unii dintre internauți i-au dat dreptate, fiind de părere că școala nu ar trebui să promoveze astfel de persoane, dar alții nu au fost de acord cu părinții supărați.

Elevii organizatori afirmă și ei că părinții s-au supărat degeaba și îi invită pe cei îngrijorați să vină la bal, ca să vadă că este un eveniment ținut sub control.

„Mi se pare o reacție exagerată din partea părinților nemulțumiți. În anii trecuți, balurile au fost doar cu trapperi care înjurau și foloseau multe cuvinte obscene, și nu într-un scop constructiv. Pe părinții îngrijorați îi invităm să vină la bal, să vadă că va fi un eveniment ținut sub control, cu pază, fără alcool”, a mai spus un elev care organizează balul.

Adolescentul a mai clarificat faptul că Erika Isac își va cânta melodiile în varianta cenzurată, așa cum a mai făcut și la radio.

„Vine cu un show adaptat la această categorie de eveniment, balul bobocilor, nu de club. Pe de altă parte, muzica ei este ascultată deja de elevi. Probabil părinții nu știu ce ascultă copiii lor în căști, acasă”, a mai declarat organizatorul pentru sursa citată.

Quarterly Report - Editia 4

Cele mai nesimțite lucruri pe care proaspeții bunici le pot face. "Sper că va moșteni nasul tatălui ei"/ "Este o rușine că este fată"
Cele mai nesimțite lucruri pe care proaspeții bunici le pot face. "Sper că va moșteni nasul tatălui ei"/ "Este o rușine că este fată"
Pot veni la spital pentru a-și întâlni noul nepot sau poate introducerile se fac prin videochat. În agitația emoțională, uneori bunicii fac sau spun lucruri care îi deranjează pe...
Uniunea Europeană, o nouă investigație asupra Facebook & Instagram pentru protecția copiilor
Uniunea Europeană, o nouă investigație asupra Facebook & Instagram pentru protecția copiilor
Uniunea Europeană a anunțat deschiderea unei noi investigații asupra Meta, compania mamă a Facebook și Instagram, exprimând îngrijorări legate de protecția sănătății psihice și...
#erika isac macarena, #balul bobocilor, #oradea, #controverse, #parinti, #Facebook, #revolta, #Erika Isac , #stiri sociale