Politisti germani detasati sa asigure securitatea G20 beau, danseaza pe mese si fac sex in public

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 23:49
10357 citiri
Politisti germani detasati sa asigure securitatea G20 beau, danseaza pe mese si fac sex in public
Foto: Twitter/Polizei Berlin

Politia germana, care se vrea exemplara in vederea summitului G20 de la Hamburg, se confrunta cu un scandal, dupa o seara de consum de alcool si sex la care au participat politisti veniti sa asigure securitatea reuniunii.

Politia berlineza, afectata de acest scandal care a izbucnit marti si care a provocat reactii in intrega Germanie, a incercat miercuri sa stinga "incendiul" cu umor, relateaza AFP.

Functionarii politiei sunt "doar niste fiinte umane in spatele uniformelor" si "da, am dat petrecere!" recunoaste pe pagina oficiala de Facebook politia berlineza.

Peste 220 de politisti din capitala Germaniei, chemati ca intariri la Hamburg pentru a asigura securitatea in cursul summitului liderilor G20 pe 7 si 8 iulie, au fost trimisi acasa dupa o seara de excese cu alcool, sex in public si dansat pe mese.

"Ei au baut, au dansat, urinat si da, au facut amor", scrie poetic politia berlineza, care justifica aceasta petrecere spontana cu ocazia aniversarii a doi colegi.

Dar este vorba, de asemenea, despre persoane asupra carora apasa responsabilitati importante si care actioneaza in general "in mod foarte profesionist", asigura politia germana.

Cu o zi inainte, Politia din Hamburg a anuntat ca acesti functionari au fost invitati sa se intoarca la Berlin, din cauza "unui comportament neadecvat (...) si inacceptabil", cu aproape o saptamana inainte de summit, care se desfasoara in cadrul unor masuri de securitate exceptionale.

In timpul unei "petreceri" in satul de containere in care acesti politisti au fost cazati provizoriu, in nordul Hamburgului, un politist si o politista au intretinut relatii sexuale in public, potrivit cotidianului Bild.

Alta politista a dansat pe mese, imbracata doar cu un halat de baie si cu arma de serviciu in mana, scriu alte ziare care se delecteaza cu acest scandal.

Unii au urinat pe o bariera, mai scrie presa.

Potrivit postului public de radio berlinez RBB, care se bazeaza pe conversatii pe Internet ale unor politisti, o incaierare a izbucnit intre politistii "petrecareti" de la Berlin si colegii lor de la Wuppertal, care urmau sa intre de serviciu la ora locala 3.30 (4.30, ora Romaniei).

Miercuri, politia berlineza si-a cerut scuze colegilor din Renania de Nord-Westfalia, gazduiti si ei in containere, in apropiere, si care s-au plans de zgomotul petrecerii.

Bild a publicat o fotografie in care politisti in civil isi ridica paharele, iar altii fumeaza narghilea, intr-o atmosfera destinsa.

Peste 15.000 de politisti veniti din intreaga Germanie sunt mobilizati la locul G20, plasat sub securitate din cauza amenintarilor teroriste din Europa si manifestatiilor opozantilor asteptati in marja reuniunii.

Ispravile politiei berlineze au provocat numeroase comentarii savuroase in presa si pe retele de socializare.

Asociatia care reuneste cluburile tehno berlineze le multumeste agentilor pentru "bucuria lor de viata si angajamentul corporal" si le propune sa-i inscrie pe o "guestlist" a unei discoteci pe care o aleg.

O noua "insigna" a politiei berlineze circula de asemenea pe Internet, cu ursi - animalul simbol al capitalei germane - band sau intretinand relatii sexuale.

Nu fara umor, fortele de ordine de la Berlin vor sa profite de aceasta publicitate si sa recruteze noi functionari, care isi vor putea da astfel seama ca "noi nu suntem o politie de petrecareti, ci mai degraba forta de politie profesionista a capitalei".

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#politisti Berlin scandal sex, #politisti Berlin scandal , #Germania