Cine va fi următorul antrenor permanent al lui Manchester United

Advertorial
Miercuri, 08 Decembrie 2021, ora 19:24
69888 citiri
Cine va fi următorul antrenor permanent al lui Manchester United
fotbal FOTO: pixabay.com

Una dintre cele mai mari echipe de fotbal din lume, Manchester United, trece printr-o perioadă dificilă, cu performanțe mult sub așteptări, totul culminând cu demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer. Diavolii roșii l-au numit pe Ralf Rangnick ca antrenor interimar până la finalul sezonului, deci postul de antrenor permanent rămâne în continuare disponibil.

Manchester United rămâne în continuare unul dintre cele mai prestigioase cluburi de fotbal din lume, cu numeroși fani în toată lumea, chiar și fără trofee importante câștigate în ultimii ani.

Conform Transfermarkt, valoarea lotului lui United (911.25 milioane euro) este pe locul 3 în lume în sezonul 2021-22, depășită doar de Manchester City (1.08 miliarde euro) și de Paris Saint-Germain (990.20 milioane euro).

După transferul lui Cristiano Ronaldo din vară, toată lumea se aștepta ca Manchester United să se lupte pentru cele mai importante titluri din Premier League și Champions League, însă evoluțiile acestora sub Ole Gunnar Solskjaer au fost mediocre.

Seria de rezultate dezamăgitoare a diavolilor roșii a culminat cu înfrângerea usturătoare suferită împotriva celor de la Watford (4-1), una dintre echipele care probabil se vor lupta să evite retrogradarea în acest sezon.

La o zi după acest rezultat, antrenorul norvegian a fost concediat, și fostul mijlocaș - în prezent asistentul antrenorului, Michael Carrick, a preluat conducerea echipei până la instituirea propriu-zisă a antrenorului interimar, Ralf Rangnick.

Cine este Ralf Rangnick și de ce se teme Klopp de el

Ralf Rangnick (63 de ani) este unul dintre cei mai inovatori antrenori germani din ultimele două decenii, reușind să transforme echipe precum Hoffenheim sau RB Leipzig în adevărate forțe în Bundesliga.

În prezent, mulți dintre cei mai buni antrenori din lume sunt germani, iar antrenori precum Thomas Tuchel (Chelsea) și Jürgen Klopp (Liverpool) au menționat în mai multe rânduri că Ralf Rangnick a avut o influență majoră asupra carierei lor.

„Din păcate, un antrenor bun vine în Anglia, [...] la Manchester United”, a spus antrenorul lui Liverpool. „Ralf este, evident, un manager cu adevărat experimentat. A făcut o mulțime de meserii diferite în fotbal, dar întotdeauna prima sa preocupare a fost să fie antrenor și manager. Aceasta este cea mai bună abilitate a lui”, a continuat Klopp.

„United vor fi bine organizați pe teren, ar trebui să ne dăm seama de asta și, evident, nu este o veste bună pentru alte echipe”, a adăugat selecționerul lui Liverpool.

Ralf Rangnick a antrenat doar echipe din Germania, și se mută la Manchester United după ce la începutul sezonului 2021-22 a ocupat funcția de director sportiv la Lokomotiv Moscova.

Care sunt cotele pentru următorul antrenor permanent la United

Jurnaliștii, specialiști în domeniu, chiar și casele de pariuri au început speculațiile pentru următorul antrenor permanent la Manchester United. Conform cotelor cumulate oferite de Oddschecker, un nume reiese deja ca favorit clar, chiar dacă momentan este antrenor la o altă echipă de top din Europa.

În curând probabil vom găsi pariuri online România speciale pentru această decizie, posibil să existe deja în oferta unor case de pariuri.

Se mai pot schimba multe lucruri în lumea imprevizibilă a fotbalului, dar momentan, aceștia sunt favoriții să preia funcția de antrenor la Manchester United din sezonul următor:

1. Mauricio Pochettino / cotă: 3

2. Brendan Rodgers / cotă: 5.5

3. Michael Carrick / cotă: 7

4. Zinedine Zidane / cotă: 11

5. Ralf Rangnick / cotă: 13

6. Steve Bruce / cotă: 21

7. Luis Enrique / cotă: 26

Fostă mare gimnastă a României, acuzată de trădare de țară: ”Tu chiar atâta nesimțire poți să ai? Te scarpini în timpul imnului...”
Fostă mare gimnastă a României, acuzată de trădare de țară: ”Tu chiar atâta nesimțire poți să ai? Te scarpini în timpul imnului...”
Lavinia Agache (56 de ani), una dintre cele mai mari gimnaste din istoria României, campioană olimpică la J0 1984, și-a amintit de un episod tensionat petrecut în compania antrenorului Bela...
Șumudică, anunț de ultimă oră despre venirea la Rapid și Bogdan Lobonț! "Nu știu dacă George Copos a făcut ce face Șucu"
Șumudică, anunț de ultimă oră despre venirea la Rapid și Bogdan Lobonț! "Nu știu dacă George Copos a făcut ce face Șucu"
Marius Șumudică a vorbit despre situația de la Rapid, unde echipa este în pericol să nu prindă cupele europene după ce patronul Dan Șucu a băgat peste 7 milioane de euro în transferuri....
#antrenor, #antrenor Manchester United, #manchester united , #stiri fotbal