Mărturiile cutremurătoare ale victimelor lui Gregorian Bivolaru i-au șocat și pe anchetatori. „M-a pus să-i beau urina și a băut-o pe a mea”

Miercuri, 29 Noiembrie 2023, ora 17:40
5825 citiri
Mărturiile cutremurătoare ale victimelor lui Gregorian Bivolaru i-au șocat și pe anchetatori. „M-a pus să-i beau urina și a băut-o pe a mea”
Bivolaru a fost arestat în Franța FOTO Captură video

Mărturii șocante din dosarul lui Gregorian Bivolaru ies la iveală după ce anchetatorii au descoperit că gruparea condusă de „guru” acționa ca o rețea internațională de proxenetism.

Femei din diverse țări au fost păcălite să se prostitueze și să facă videochat, deoarece Bivolaru și complicii lui ziceau că este calea către cunoaștere spirituală. Doar în Franța, organizația condusă de „guru” avea sute de membri, potrivit digi24.ro.

Modul în care acționa gruparea din Franța a lui Gregorian Bivolaru i-a șocat pe anchetatorii francezi care se ocupă de caz. O sursă apropiată anchetei a declarat, pentru France Presse, că întreg dosarul este o nebunie. Gruparea lui Bivolaru era un grup mafiot care folosea idei filosofice ca să ascundă adevărata activitate, anume proxenetismul.

Detaliile șocante nu se opresc aici. Femeile care cădeau în capcana lui Gregorian Bivolaru erau îndoctrinate prin tehnici de manipulare mentală. Erau învățate că satisfacerea lui Bivolaru era țelul lor suprem. Femeile își plăteau chiria prin servicii sexuale.

Erau nevoie să facă videochat explicit și filme porno, în Franța sau în străinătate, au mai explicat anchetatorii. Bărbații care se alăturau grupului erau nevoiți să presteze activități fizice.

Mărturii șocante

Pentru Silke, o tânără din Germania, totul a început în octombrie 2019 în Rishikesh, cu un curs introductiv susținut de Mahasiddha, una dintre zecile de asociații afiliate federației Atman.

„Vin dintr-o familie de atei și toate acestea au fost interesante și intrigante pentru mine. De asemenea, eram într-o perioadă în care mă simțeam vulnerabilă pentru că tocmai abandonasem facultatea și căutam un scop în viața mea,” a povestit Silke pentru liberation.fr.

S-a alăturat sectei și a trăit alături de membrii acesteia timp de trei ani în Germania. Mai târziu, a ajuns în România, unde a fost invitată la cea mai importantă tabără de vară organizată de MISA la Costinești, înființată de Gregorian Bivolaru în 1990. „Cum am ajuns, mi-au făcut fotografii și videoclipuri nud”, își amintește Silke. „Apoi m-au întrebat când vreau să-l cunosc pe Grig”, porecla dată lui Gregorian Bivolaru. „Și nu poți refuza nimic, pentru că dacă o faci, vei fi dat afară din tabără,” spune tânăra.

În timpul acestei tabere, femeile erau nevoite să asculte povești explicite despre relații sexuale și obligate să participe la orgii.

Stella, o englezoaică, a povestit că l-a întâlnit pe Bivolaru la Paris. Alături de alte femei, Stella a ajuns la o benzinărie din Paris, unde doi români au urcat-o într-o dubă și i-au pus pe cap ochelari opaci și o pălărie pentru a o împiedica să vadă unde merge. A fost dusă la o vilă de la marginea Parisului.

„Mi-au căutat în geantă și mi-au luat pașaportul, cardurile și telefonul, pe care le-au învelit în folie de aluminiu. Când l-am văzut, mi-am spus că este slab și bătrân și că nu vreau să mă culc cu el. Însă, în același timp, auzeam în capul meu această voce îndoctrinatoare, care îmi spune că sunt superficială, că trebuie să-l văd drept o ființă divină și că aceasta este o mare oportunitate pentru mine.” „În timpul penetrării, am ținut ochii închiși și mi-am spus că meditez. Dar cel mai important lucru pentru el este să bea urina. Apoi m-a pus să-i beau urina și a băut-o pe a mea. Și apoi s-a întins și a adormit”, spune Stella.

Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franța, alături de 40 de membri ai unei secte internaționale de yoga tantrică. El este acuzat, printre altele, de trafic de persoane, viol și constituire a unui grup infracțional organizat care răpea oameni, transmite Liberation.

Bivolaru a fost ridicat din locuința sa situată într-o suburbie a Parisului, în Val-de-Marne. Poliția franceză a demarat o operațiune de amploare, iar descinderi au avut loc simultan în mai multe orașe din Franța, precum Paris, Seine-et-Marne, Val-de-Marne și Alpes-Maritimes.

În total, 41 de persoane au fost arestate. Gregorian Bivolaru se folosea de rețeaua sa internațională de yoga pentru a racola femei tinere, pe care "le îndoctrina", le sechestra și le exploata sexual. Potrivit RFI, Gregorian Bivolaru, în vârstă de 71 de ani, își sechestra adeptele zile întregi în mai multe locuințe din suburbiile Parisului, femei cu care "își satisfăcea apetitul sexual".

În momentul reținerii sale, acesta ținea sechestrate 26 de femei în condiții "de izolare și igienă precare". Guru Bivolaru, fondator al MISA, Mișcarea pentru integrare spirituală în absolut, care a devenit ulterior Atman Yoga, a fost condamnat în 2013, în România, la 6 ani de închisoare pentru că a întreținut relații sexuale cu un minor.

Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, 27 aprilie, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere...
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat cu aciditate ultima ieșire publică a lui Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, care și-a prezentat programul cu care vrea să...
#Gregorian Bivolaru, #bivolaru, #guru, #guru Bivolaru , #stiri juridice