Horoscop 2016 - Balanta

Sambata, 26 Decembrie 2015, ora 08:37
7764 citiri
Horoscop 2016 - Balanta
Foto: Ziare.com

2016 este anul tau norocos in privinta mai multor planuri. Cu mult tact si bun simt vei reusi sa duci la bun sfarsit numeroase proiecte importante care iti vor oferi multa satisfactie.

Zodiac Balanta

Ai un talent aparte, iar acesta iti va oferi oportunitati la care multi viseaza. Iti vei face noi prieteni si vei crea legaturi speciale cu persoane ce vor deveni foarte apropiate.

Se vor ivi ocazii cand va trebui sa actionezi ascultandu-ti instinctul chiar daca toate semnele arata contrariul. Daca nu risti, nu castigi.

In relatia sentimentala este nevoie de o gura de aer proaspat. Asta poate insemna o despartire in unele cazuri sau pentru altii o vacanta in care se vor rezolva aspectele neplacute. Pasiunea creste in lunile de iarna. Pluto ofera mai mult curaj nativilor in balanta.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul BALANTA

In luna martie nervii iti vor fi intinsi la maximum la locul de munca si nici cei de acasa nu te ajuta prea mult. Apoi rezolvi o problema legata de sanatate si te relaxezi.

Eclipsa de soare din martie nu trece neobservata de balante, in sensul ca le va aduce cu picioarele pe pamant in numeroase privinte.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia BALANTA

Vei avea parte de o surpriza de ordin financiar in aprilie, cand Uranus isi arata cu adevarat puterea. Totusi, fi mai cumpatat la cheltuieli inutile, pentru ca unele te pot baga intr-un bucluc.

Septembrie si octombrie se vor concentra pe casa dragostei si trebuie sa iti asculti mai mult inima.

Esti decis sa faci o schimbare legata de locuinta, poate chiar schimbarea domiciliului. Asteapta-te la o multime de sfaturi de la prieteni si rude, dar fa doar ceea ce consideri ca este mai bine pentru tine.

Horoscop: Ce uraste BALANTA si de ce te enerveaza

Horoscop realizat de Zaza

Citeste maine pe Ziare.com horoscopul anului 2016 pentru Scorpion

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#balanta horoscop 2016, #zodie balanta horoscop 2016, #horoscop 2016 , #horoscop 2016