Horoscopul saptamanii 28 septembrie - 4 octombrie

Vineri, 02 Octombrie 2020, ora 07:30
35097 citiri
Horoscopul saptamanii 28 septembrie - 4 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Simti nevoia ca in aceasta saptamana sa vorbesti deschis despre problemele in dragoste si sa spui lucrurilor pe nume. Vrei sa fie totul clar, chiar daca asta provoaca unele dezacorduri in cuplu. Nu iti va pica prea bine atunci cand partenerul/a te evita si adevarul este ca nu iti doresti sa-i citesti gandurile. Preferi sa iti spuna ce gandeste la fel cum o faci si tu. Oricum, faci tot posibilul sa aveti un dialog. Stii ca doar asa ai putea reaprinde flacara iubirii dintre voi. Nu e atat de dificil sa mergeti pe aceeasi directie, vei vedea!

Te confrunti cu unele probleme financiare, pe care uneori preferi sa le ignori. Pentru a evita cresterea riscului, evita sa faci afaceri cu oamenii care nu sunt de incredere, pentru ca esti un magnet pentru hoti in aceasta perioada. Nu cadea in capcana lor! Fii atent/a la cei care iti fac oferte de lux la un pret mai mult decat avantajos, e ceva putred la mijloc. Pentru a avansa in cariera, munca, cunostintele si bunul simt te vor ajuta. Nu urca pe barca alora, fii independent/a si fa-ti propriul traseu!

Taur (21 aprilie - 21 mai)

In aceasta saptamana, poate exista o schimbare de situatie daca esti singur/a. Ai mai multe sanse in dragoste daca arati cine esti tu cu adevarat. Nu depune eforturi sa pari altfel, cu cat esti mai autentic/a, cu atat vei parea mai irezistibil/a. Scapa de acea masca ce te deghizeaza, incalca regulile si fii tu. Puterea tuturor acelor lucruri care te fac sa fii unic/a este cea mai buna arma in iubire pentru moment. Ai incredere in tine si vei realiza ceea ce ti-ai propus. Daca esti implicat/a deja intr-o relatie, te vei concentra asupra confortului familiei.

Saptamana aceasta vei avea noroc in afaceri. Relatiile tale profesionale te vor ajuta sa iti imbunatatesti situatia financiara. Vei observa ca intuitia este de partea ta si ca esti, de asemenea, binecuvantat cu o doza buna de noroc. Desigur, nu fi naiv/a, pentru ca vor exista si oameni dispusi sa te saboteze pentru a ramane cu banii sau cu ideile tale. Daca esti somer/a si iti cauti un loc de munca, acum este momentul sa actionezi.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Astrele iti vor aduce in aceasta saptamana un pretios sentiment de mandrie si fericire privitor la cine esti si persoana cu care esti. Dragostea din cuplu va fi dezvaluita prin conversatii si intalniri romantice. E posibil sa trezesti invidie in randul celor din jur. Din aceasta cauza, protejeaza-ti viata privata de critici si alte probleme incercand sa fii mai discret/a.

Daca lucrezi in domeniul comunicatiilor si transporturilor, in aceasta saptamana poti realiza mai mult decat te asteptai. Poti avea castiguri suplimentare sau posibilitatea de a vinde sau a cumpara tehnologie sau instrumente care sa iti ofere confort si beneficii la locul de munca. De asemenea, poti primi un apel telefonic in legatura cu un interviu tentant care promite sa te faca sa avansezi in cariera.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Esti multumit/a de ceea ce ai pe plan sentimental, nu ai nevoie de mai mult pentru a fi fericit/a. Nu simti nicio urma de dezamagire cu privire la relatia ta, ba chiar pasiunea ar putea fi mai mare decat oricand. Daca ai in plan sa iti maresti familia, saptamana aceasta este momentul perfect sa va apucati de treaba. Daca esti singur/a, o mica schimbare in viata ta de zi cu zi va fi benefica pentru intalnirile cu oameni noi. Gelozia va fi o chestiune lipsita de importanta in aceste zile si vei stii la ce sa te astepti.

Cate din proiectele tale au ajuns sa fie realizate de la inceputul anului pana acum? Poate este timpul sa grabesti putin lucrurile. Invata sa pretuiesti timpul si foloseste-l cu intelepciune pentru a castiga mai multi bani. Preocuparile financiare nu vor fi prioritare, insa nu trebuie ingnorate total. Ai o imagine realista asupra situatiei tale materiale, insa nu esti pe atat de motivat/a pe cat ar trebui.

Leu (22 iulie - 22 august)

Saptamana este foarte placuta si distractiva. Vei avea parte de spontaneitate si evenimente amuzante. Desi unele planuri nu vor iesi asa cum ti-ai dorit, vei gasi o solutie pentru a profita in continuare de dragostea familiei. Te vei simti mai puternic/a, senzual/a si independent/a si vei realiza tot ce iti propui folosind aceste arme. Daca esti singur/a, in weekend te vei bucura de o poveste de dragoste ocazionala, care nu va trece dincolo de notiunea de aventura de-o noapte.

Astrele iti vor oferi scantei de creativitate pe care sa le aplici la locul de munca. Noteaza-ti toate ideile grozave care iti trec prin minte pentru a nu le uita. Un membru al familiei care avea o datorie la tine iti va returna pana la urma banii. Te vei gandi sa-i investesti. Fii atent/a, exista riscul sa comiti excese, asadar mai bine ai economisi acei bani. Vei relua proiecte pe care le-ai abandonat din lipsa de timp si motivatie. Nu este niciodata prea tarziu pentru a te ridica si a incepe ceva care te pasioneaza.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Pentru aceasta saptamana exista influente generale bune asupra iubirii, mai ales daca esti implicat/a intr-o relatie serioasa. Te vei distra de minune alaturi de persoana iubita, veti impartasi momente bune si rasul va fi garantat. Te vei simti foarte norocos/oasa si te bucura sa-l faci fericit pe cel de langa tine. Din fericire pentru tine, sentimentele vor curge in doua sensuri si vei primi atat cat oferi, poate chiar putin mai mult. Daca esti singur/a, vei cauta stabilitate, dar iti va fi dificil sa faci fata unor impulsuri irationale. Vei simti o atractie puternica pentru cineva alaturi de care fericirea e ceva greu de atins.

Banii si cariera ta sunt relativ protejate in aceasta saptamana, ceea ce iti ofera liniste sufleteasca. Gandeste-te ce decizii ar trebui sa iei in viitorul apropiat si invata din greselile din trecut. La serviciu, ai tendinta de a domina si de a fi posesiv/a, ceea ce te-ar putea determina sa nu-ti tratezi deloc bine colegii sau clientii. Nu ar fi suprinzator daca ar exista ciocniri cu oameni cu mai multa putere decat tine. Vei studia oportunitatile de a-ti extinde investitiile, dar ai nevoie de sfaturi de la profesionisti. Ignora-ti intuitia, nu e atat de buna precum iti imaginezi.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop, #saptamanal, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020