Horoscop dragoste: 2-8 aprilie 2012

Duminica, 01 Aprilie 2012, ora 22:12
4251 citiri
Horoscop dragoste: 2-8 aprilie 2012
Foto: Ziare.com

Berbec

Nu pierzi timpul si imediat ce iti vine o idee o pui in practica, pentru a te asigura ca vei fi primul care o face. Acum aceasta actiune are legatura cu partenerul de viata. Este vorba despre ceva ce acesta isi dorea sa se intampla de mult timp si te-ai gandit ca ar fi o ocazie buna pentru a-l surprinde.

Taur

Momentele de intimitate cu partenerul de viata vor fi ceva mai dese acum, pentru ca ati reusit sa va terminati fiecare treburile. Va simtiti mult mai confortabil unul in compania celuilalt. De asemenea, copiii sunt mai linistiti si contribuie si ei la atmosfera frumoasa.

Gemeni

Toata lumea iti ofera sfaturi, pentru ca esti intr-un bucluc. Ti-ai facut-o cu mana ta, asa ca nu incerca sa te victimizezi. Ceea ce ti se intampla are loc in urma unor pasi gresiti facuti in graba. Partenerul de viata reprezinta salvarea ta.

Rac

Cel drag este dispus sa faca un sacrificiu foarte mare pentru a te simti tu bine, insa in incapatanarea ta nu apreciezi si il faci sa se simta prost. Vezi eroarea abia cand va fi foarte suparat pentru a putea sa isi revina. Va dura ceva pana cand totul va reveni la normal.

Leu

Legatura dintre tine si un membru al familiei este foarte puternica si simti asta chiar daca in ultima vreme stati mai mult departe unul de celalalt. Totusi, iti este foarte dor de ruda ta si weekendul acesta faci tot posibilul sa o revezi.

Fecioara

Nu esti multumit 100% de ceea ce se intampla in viata ta acum. Esti decis sa actionezi intr-un anumit fel si nimeni nu te poate face sa te razgandesti. Apropiatii incearca sa iti explice ca este o idee gresita, insa tu continui cu initiativa ta.

Balanta

Desi iti doresti foarte mult sa faci ceva deosebit, nu te implica in actiuni ce ar trebui sa se intample imediat pentru ca o sa intervina ceva si vei fi nevoit sa amani totul. Mai bine demarezi proiectul abia peste doua sau trei saptamani.

Scorpion

Starea de spirit nu este una foarte buna si ar fi indicat sa nu iei parte la intalniri cu persoane pesimiste pentru ca te vor darama din punct de vedere moral. Cel mai bine pentru tine ar fi sa stai in compania familiei pentru cei dragi sunt singurii care te inteleg.

Sagetator

Aveai planificata o plecare, insa din motive de sanatate vei fi nevoit sa o amani. Nu trebuie sa te gandesti ca te vei imbolnavi tocmai tu, poate fi vorba despre o persoana alaturi de care urma sa pleci la drum. Nu-i nimic. Profita de acest timp liber pentru a te odihni.

Capricorn

Pune mai mult pret pe sanatatea ta si las-o mai usor cu timpul dedicat job-ului. In plus, perechea ta s-ar putea simti ignorata. Este o saptamana delicata si ar fi cazul sa lasi deoparte mobilul, laptopul si Internetul.

Varsator

Incepi sa te simti mai bine in viata ta. Ai uitat deja de nevoile care ti-au dat batai de cap in ultima perioada. Si tu si partenerul de viata ati fost mai deschisi unul fata de celalalt si lucrurile se indreapta catre o directie buna.

Pesti

In viata ta va avea loc un eveniment la care va participa toata familia. Nu uita de prieteni pentru ca la nevoie ei ti-au fost alaturi. De asemenea, daca vrei sa eviti o anumita persoana ai grija ce cum ii spui pentru a nu iti distruge singur ziua speciala.

Horoscop realizat de Zaza

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste aprilie, #horoscop dragoste zodii , #horoscop dragoste