Horoscop: 1 iulie 2014

Marti, 01 Iulie 2014, ora 06:58
3067 citiri
Horoscop: 1 iulie 2014
Foto: Ziare.com

Rac

Ai un program incarcat astazi si ar fi bine sa ceri ajutorul cuiva ca sa te asiguri ca termini totul in timp util. Seara trebuie neaparat sa ajungi undeva.

Leu

Soarele te influenteaza mai mult decat in ultimele zile, semn ca iti vei putea duce la bun sfarsit toate sarcinile. La amiaza ti se ofera ocazia pe care o astepti de luni de zile.

Fecioara

Au loc foarte multe evenimente in perioada urmatoare si nu ai timp nici macar de o pauza. Ar fi indicat sa te trezesti mai devreme ca sa te asiguri ca totul merge ca pe roate.

Balanta

Primesti unda verde pentru un proiect pe care il pregatesti de o buna perioada. Esti atat de fericit, incat nu mai conteaza altceva.

Scorpion

Este o zi favorabila scorpionilor care lucreaza cu banii. Asta nu inseamna neaparat ca o sa castigi ceva, ci ca se rezolva niste chestiuni care iti dadeau batai de cap.

Sagetator

Nu scapi de o intalnire pe care ai incercat sa o anulezi prin toate mijloacele. Persoana pe care urmeaza sa o vezi este foarte antipatica si niciodata nu te-ai inteles cu ea. Totusi, ofera-i o sansa, pentru ca o sa fii surprins.

Capricorn

Planeta iubirii te face foarte atent si romantic cu partenerul tau. Esti atat de dragastos, incat acesta se va intreba care este adevaratul motiv. Va fi o seara deosebita.

Varsator

Faci multe drumuri pentru a rezolva ceva ce tine de niste acte. O sa te lovesti de piedici aparute din cauza unor institutii ale statului.

Pesti

Si astazi zambesti incontinuu, semn ca ceea ce s-a intamplat in weekend te-a umplut de energie pozitiva. Seara mergi la cumparaturi.

Berbec

Ai facut o greseala fata de un amic si acum ii demonstrezi cat de mult regreti. Acesta va fi impresionat pana la lacrimi de gestul tau.

Taur

Dimineata te incurci in acte, insa la amiaza o sa termini si vei fi in mare forma la sedinta. Trebuie doar sa iti tii in frau emotiile.

Gemeni

Trebuie sa achizitionezi ceva ce ai tot amanat sperand ca nu o sa mai ai nevoie. Nu s-a intamplat si acum pleci in cautarea lucrului respectiv.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
#horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic