Horoscop: 11 ianuarie 2013

Vineri, 11 Ianuarie 2013, ora 07:31
3609 citiri
Horoscop: 11 ianuarie 2013
Foto: Ziare.com

Capricorn

Lasa putin ceea ce aveai de facut si ocupa-te de ceva ce tine de viata personala. Ai ignorat aceste aspecte si acum s-au aglomerat mai multe treburi.

Varsator

Ziua incepe destul de bine si la fel se va finaliza. Dar trebuie sa stai deoparte daca la locul de munca izbucneste un conflict.

Pesti

Iti gasesti o noua pasiune. Nu te gandeai ca te-ar putea interesa acest domeniu abia descoperit, insa astazi te axezi numai pe asta. Seara o sa iti convingi si familia de importanta noului hobby.

Berbec

Esti extrem de generos si ajuti pe cineva aflat la nevoie. Imprumuti si bani daca trebuie. Faci totul pentru ca amicii tai sa nu aiba probleme.

Taur

Urmeaza sa negociezi ceva notabil astazi. Poate fi vorba despre schimbarea job-ului sau avansarea in cariera. Fii atent la detalii si la posibilele capcane.

Gemeni

Toata lumea pare sa ofere o atentie marita partenerilor de viata, insa tu nu simti nevoia aceasta. Asta pana cand ajungi acasa si vezi ceea ce ti-a pregatit cel drag. O sa fii suparat pe tine insuti pentru ca ai fost atat de indiferent.

Rac

A venit timpul curateniei si nu doar in casa sau pe birou, ci si in viata. Ai ignorat cateva aspecte si acum te-ai trezit acaparat de unele treburi lasate neterminate.

Leu

Te-ai putea alege cu ceva mai mult de munca. Deschide bine ochii la ceea ce negociezi, pentru ca risti sa ajungi in pierdere.

Fecioara

Multi oameni din jurul tau sunt atenti la ceea ce se intampla la munca, insa tu nu prea esti cu gandul aici. Schimba-ti atitudinea pana la sedinta. Vestea ce o vei primi o sa iti aduca multe beneficii in viitorul apropiat.

Balanta

Fii sigur ca atunci cand ceri ceva te aud toti cei vizati. Din cauza galagiei si agitatiei, este posibil ca cineva sa nu fie atent si de aici pana la o cearta este un pas foarte mic.

Scorpion

Este o zi a sacrificiilor. O sa te pui pe tine pe locul doi pentru a oferi o mana de ajutor cuiva ce se bazeaza pe sprijinul tau. O sa fii foarte multumit din punct de vedere moral.

Sagetator

Mult optimism in viata ta. Incerci sa vezi partea plina a paharului in tot ceea ce faci. Oricat de negru ar fi un scenariu, tu scoti la suprafata ceea ce este bun.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic