Horoscop: 16 decembrie 2011

Vineri, 16 Decembrie 2011, ora 09:15
2825 citiri
Horoscop: 16 decembrie 2011
Foto: Ziare.com

Sagetator

Va fi o zi deosebita la locul de munca. O sa primesti o veste ce te va face sa te simti mai bine, dupa cateva zile in care ai fost cu moralul la pamant. Seara vei participa la o intalnire de familie.

Capricorn

Ai multa energie si asta te va ajuta sa faci tot ceea ce ai in plan. Avand in vedere faptul ca ai multe pe lista poti spune ca astazi vei avea o zi reusita.

Varsator

O sa ai parte de un succes pe plan personal. Asteptai de multa vreme o veste si acum o sa o primesti. Esti atat de fericit, incat nu iti pasa de nimic altceva.

Pesti

Proiectul nou pe care l-ai primit in aceasta saptamana iti da batai de cap si nu reusesti sa gasesti o solutie care sa te avantajeze. Cineva isi va oferi ajutorul. Accepta-l si lasa deoparte orgoliul.

Berbec

Uneori ai impresia ca traiesti intr-o lume nebuna. Toti din jurul tau par ca au luat-o razna. Probabil din cauza sarbatorilor se intampla toate acestea. Macar tu incearca sa ramai cu picioarele pe pamant.

Taur

Ai ocazia sa faci ceva ce iti doresti sa faci de ceva mai mult timp. Simti ca nu mai ai aer din cauza emotiilor. Incearca sa iti pastrezi cumpatul pentru a nu claca inainte sa apuci sa faci asta.

Gemeni

Iti depasesti limitele astazi si faci ceva ce nu iti sta in fire. Acest lucru te uimeste chiar si pe tine pentru ca realizezi ca esti mult mai puternic decat credeai.

Rac

Nu ai rabdare deloc astazi. Ti se pare ca toti sunt mult prea lenti si ca nu fac nimic din ceea ce ar trebui. Problema este la tine, nu la ei. Tu esti cel cu prea multa energie.

Leu

Relatia cu partenerul de viata merge din ce in ce mai bine si poti avea parte de o surpriza. Pe de alta parte, cei singuri au mari sanse sa cunoasca o persoana ce poate deveni speciala pe viitor.

Fecioara

Din punct de vedere financiar o duci foarte bine in zilele acestea pentru ca primesti o suma de bani care ti se cuvenea. Poate fi vorba despre prima sau un imprumut restituit.

Balanta

Nu intrece limita cu efortul fizic. Organismul iti este epuizat si trebuie sa fii atent la ceea ce faci pentru a nu ajunge intr-un punct critic. Nici macar o plimbare prin magazine nu este recomandata.

Scorpion

Esti fericit pentru ca o ruda sau un apropiat a reusit sa faca ceva ce isi doreste de ani de zile. Acest lucru iti ofera sperante in ceea ce priveste propriul vis.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic