Horoscop: 2 martie 2012

Vineri, 02 Martie 2012, ora 07:31
2743 citiri
Horoscop: 2 martie 2012
Foto: Ziare.com

Pesti

Ai o zi iesita din comun. Toate iti merg bine si parca nu iti vine sa crezi ca ti se poate intampla asa ceva tocmai tie. Sunt momente in care simti ca nu mai traiesti propria viata si te intrebi ce se intampla. Lucrurile vor reveni la normal maine pentru ca nu uita ca orice minune dureaza trei zile.

Berbec

Ai deranjat pe cineva cu un comentariu facut si acum este cazul sa te astepti cel putin la discutii neplacute in cadrul grupului din care faci parte. Nu te asteptai sa ia o asemnea amploare, insa nu ai cum sa schimbi nimic.

Taur

Daca nu te grabesti, ratezi sansa de a face ceea ce iti doresti de cativa ani. Un cunoscut a facut tot posibilul sa ai aceasta oportunitate. Nu il dezamagi si nu te dezamagi nici pe tine.

Gemeni

Cineva iti cere sa ii faci o favoare. Inainte sa spui "da", vrei sa te gandesti bine daca merita pentru ca este vorba despre cineva din cauza caruia ai ratat un proiect deosebit de important. Dupa cateva minute in care imaginatia zboara si te inchipui razbunat, realizezi ca nu ii poti plati cu aceeasi moneda.

Rac

Esti un om cumpatat, insa uneori simti ca nu mai poti sa taci si incepi sa spui tot ceea ce te deranjeaza. Spre marea ta surprindere dupa ce spui tot ceea ce ai pe suflet, atmosfera de la birou va fi una foarte buna.

Leu

Esti multumit de directia in care evolueaza lucrurile atat in viata personala, cat si in viata profesionala. Vestile primite in ultimele zile te bucura foarte mult.

Fecioara

Nu te lasa influentat de informatiile primite dimineata. Mergi pe drumul tau si nu te abate de la el. In sens contrar, o sa ai parte de un esec.

Balanta

Asuma-ti responsabilitatea pentru ceea ce faci. Nu poti sa risti mereu si apoi sa arunci vina asupra altcuiva. Astazi o sa inveti o sa tragi o concluzie ce te-ar putea marca foarte serios.

Scorpion

Esti dispus sa ii ajuti pe cei din jur, insa atunci cand observi ca in momentul in care te afli la ananghie nimeni nu ridica un deget, intorci foaia si te comporti ca atare. O sa ii uimesti pe multi cu noua atitudine.

Sagetator

Astrele prevad o dimineata linistita. Lucrurile incep sa se schimbe la amiaza, in urma unui telefon primit din partea unei rude. Mesajul primit nu este tocmai bun.

Capricorn

Cineva cu o functie foarte importanta se joaca cu vorbele. Acum spune ceva si peste cateva minute neaga totul. Trebuie sa i se demonstreze ca nu poate face ce vrea cu vietile altora. O sa urmeze o discutie serioasa la care vor participa multi oameni.

Varsator

Esti recalcitrat si deranjezi. Asigura-te ca nu vei infuria tocmai pe cine nu trebuie. Nu iti permiti sa iti faci dusmani in perioada asta. Daca vezi ca te simti foarte rau, mai bine ia-ti cateva ore libere.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic februarie , #horoscop zilnic