Horoscop: 2 septembrie 2016

Vineri, 02 Septembrie 2016, ora 08:12
4652 citiri
Horoscop: 2 septembrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Prioritatea din aceasta zi are legatura cu locul de munca. Trebuie sa faci un anunt si nu esti sigur de modul in care trebuie sa abordezi situatia. Oricum, trebuie sa rezolvi acest aspect cat mai repede.

Balanta

Planeta iubirii te influenteaza si te face mult mai atent la cel drag. Acum observi cu adevarat problemele de care s-a plans in ultima vreme. Acesta va ramane impresionat de atitudinea ta.

Scorpion

Nu te lasa pacalit de naivitatea unei persoane pe care abia o cunosti. S-ar putea sa fie o cursa si sa iti deschizi sufletul in fata cui nu trebuie. Risti sa ajungi sa regreti.

Sagetator

Nu lasa nimic la voia intamplarii. Calculeaza fiecare pas si fa ceva pentru a te asigura ca viitorul va fi favorabil. Astrele responsabile cu forta fizica te ghideaza in aceasta perioada.

Capricorn

Se spune ca orice sut in fund reprezinta un pas in fata. Esti cel mai optimist om din echipa ta, iar aceasta atitudine o sa te ajute foarte mult la sedinta de astazi.

Varsator

Proiecte mai vechi si abandonate de o buna perioada de timp revin in actualiatate si iti vor ocupa mai tot timpul. Nu refuza ajutorul oferit de un coleg.

Pesti

De cateva zile refuzi sa mergi la o intalnire cu prietenii, dar acum vei fi obligat sa ii insotesti. Altfel, vor crede ca esti suparat pe ei si ca nu vrei sa le spui adevarul.

Berbec

Iti indrepti atentia catre o parte frumoasa a vietii, semn ca Venus isi exercita puterea asupra ta. Esti mai apropiat de partenerul de viata, iar momentele romantice nu vor lipsi.

Taur

Primesti o veste pe care o astepti de multa vreme. Vine din partea unei rude care nu se afla aproape de tine. Seara se va intampla ceva important pentru tine si partenerul de viata.

Gemeni

Esti plin de energie si parca ai arcuri in pantofi. Nu te poti linisti. Un motiv ar putea fi faptul ca seara urmeaza sa te intalnesti cu niste prieteni pe care nu i-ai vazut de mult timp.

Rac

Nu te bucura pana cand nu primesti ok-ul final pentru un proiect. Arunca-ti un ochi peste plan inainte de a-l da sefului, pentru a te asigura ca nu ai scapat ceva.

Leu

Marte va face din aceasta zi una foarte romantica. O sa depui mult efort pentru a te asigura ca partenerul de viata va fi multumit de ceea ce ii pregatesti.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
#horoscop 2 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie , #horoscop zilnic