Horoscop: 20 august 2012

Luni, 20 August 2012, ora 08:27
3229 citiri
Horoscop: 20 august 2012
Foto: Ziare.com

Leu

Te implici in multe activitati ce te vor tine in priza toata ziua. Abia pe seara o sa realizezi ca nu ai avut timp sa faci ceva ce trebuia sa fie gata inca de saptamana trecuta. O sa fii nevoit sa ramai peste program, dar merita efortul.

Fecioara

Astrele sunt de partea ta astazi. O sa ai foarte multa energie si datorita acesteia vei fi capabil sa te ocupi de multe lucruri. Se anunta un succes la locul de munca.

Balanta

Ai facut o gafa saptamana trecuta si acum trebuie sa o indrepti. Inca de la primele ore ale zilei te concentrezi pe acest aspect. Seara o sa stai mai mult cu familia.

Scorpion

Dispui de o suma maricica si toata ziua te gandesti la cum sa o cheltuiesti cat mai repede. Daca nu ai nevoie de ceva, nu te apuca sa ii dai pe tot felul de obiecte nefolositoare pentru ca la un moment dat o sa iti prinda bine economiile.

Sagetator

Esti ingrijorat din cauza partenerului de viata. Simti ca se intampla ceva cu el si ca iti ascunde asta. O sa fii uimit sa vezi ca, de fapt, pregatea ceva special pentru tine.

Capricorn

Mai multa miscare nu ar strica in cazul tau pentru ca in ultima vreme ai fost destul de lenes si se observa din punct de vedere al sanatatii. Ia-ti partenerul de viata si pleaca la plimbare. O mica escapada la munte v-ar prinde bine.

Varsator

Te afli intr-un impas. Ai lua-o pe un drum, dar un altul iti face cu ochiul. Gandeste-te bine inainte sa te hotarasti in ce directie de intrepti.

Pesti

Casa comunicatiei este pusa in prim-plan. O sa discuti foarte mult cu cei din jur, mai ales cu colegii. Ai multe de povestit si esti dispus sa stai peste program ca sa termini de expus tot.

Berbec

Este posibil sa ai parte de un mic soc astazi, insa nu te gandi ca este vorba despre ceva ingrozitor, ci doar despre ceva ce nu te asteptai. Probabil este vorba despre o casatorie.

Taur

Uneori te inchizi intr-o carapace si ramai fara cuvinte cand realizezi ce se intampla in jurul tau. Ca sa eviti momentele acestea, incearca sa fii mai conectat la realitate.

Gemeni

Te implici in ceva nou, ce nu te caracterizeaza. Se vede clar ca nu ai mai facut asa ceva pentru ca lasi impresia ca ai doua maini stangi. Ia totul pas cu pas pentru a te asigura ca o sa ai parte de un succes.

Rac

Vestea buna o sa vina de pe plan profesional astazi. Fie semnezi un contract important, fie ti se transmite ca ai scapat de o sarcina chinuitoare.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic