Horoscop: 22 ianuarie 2014

Miercuri, 22 Ianuarie 2014, ora 07:27
3862 citiri
Horoscop: 22 ianuarie 2014
Foto: Ziare.com

Varsator

Inceputul zilei va fi bulversant, pentru ca nu te-ai odihnit bine in timpul noptii. Primesti prea multe informatii si nu reusesti sa intelegi tot ce ti se spune. Abia dupa-amiaza o sa revii cu picioarele pe pamant.

Pesti

Casa dragostei trece printr-o perioada intensa. Nu este vorba despre ceva semnificativ, ci pur si simplu se va observa schimbarea de atitudine in bine a partenerului de viata.

Berbec

Ai destula energie pentru a lua in calcul rezolvarea unor lucruri pentru care trebuie sa alergi prin tot orasul. Fa astazi cat mai multe si nu amana pentru maine.

Taur

Ai probleme cu un card sau cu o tranzactie financiara. Nu te descurci. O sa ai nevoie de ajutorul cuiva specializat. Cam toata ziua o sa te ocupi de asta.

Gemeni

Fa-ti o lista clara in privinta a ceea ce intentionezi sa faci in zilele urmatoare. Fii foarte atent la cele mai urgente si incepe cu acestea. Altfel, o sa fii nevoit sa muncesti si in weekend.

Rac

Stii exact cum trebuie sa te comporti cu o persoana pentru a obtine ceea ce vrei. Esti destul de viclean, dar era cazul sa iti vezi interesul.

Leu

Dupa ce termini toata treaba iti pui o intrebare, iar pentru a afla raspunsul trebuie sa vorbesti cu o persoana care ocupa o functie inalta. Seara o sa primesti o veste buna de la o ruda.

Fecioara

Nu actionezi ca un om matur atunci cand ti se cere sa faci ceva ce nu iti place. Trebuie sa accepti ca uneori esti nevoit sa te ocupi si de activitati pe care nu le agreezi.

Balanta

Ai de ales intre doua oferte, insa niciuna nu ti se pare prea atragatoare. Pune pe hartie avantajele si dezavantajele lor si apoi ia o decizie.

Scorpion

Trebuie sa comunici mai mult cu cei din preajma, mai ales daca ocupi o functie de conducere. Altfel, o sa ti se reproseze ca nu spui clar ceea ce astepti de la ei.

Sagetator

Planeta iubirii te face sa fii atent numai la partenerul de viata. Ii oferi un cadou care il face sa se simta cel mai iubit din lume. Acest gest il va impresiona extrem de mult.

Capricorn

Vremea iti strica planurile. Aveai de gand sa pleci undeva, insa esti nevoit sa amani drumul pentru cateva zile. Pana la urma totul se va dovedi a fi in avantajul tau.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
#horoscop 22 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic