Horoscop 22 ianuarie 2015

Joi, 22 Ianuarie 2015, ora 07:00
3635 citiri
Horoscop 22 ianuarie 2015
Foto: Ziare.com

Varsator

Nu te astepta la calm si liniste astazi, pentru ca toata lumea intra in priza pentru ca se anunta un eveniment foarte important in urmatoarele saptamani.

Pesti

Va fi o zi foarte calma petrecuta in compania unor oameni foarte dragi. Simti ca esti pe drumul cel bun, iar planurile tale incep sa capete contur.

Berbec

Intri in conflict cu o persoana de la birou, deoarece nu impartasiti aceleasi idei in privinta unui proiect de viitor. Vor exista cateva discutii tensionate.

Taur

Soarele te tine in frau astazi. Aveai tendinta de a exagera si de a spune ca cei din jur te persecuta. Dupa ce analizezi foarte bine datele realizezi ca nu este nimic necurat la mijloc.

Gemeni

Ai parte de o aventura astazi. Ai de facut multe drumuri pe la cateva institutii ale statului si cheltui inutil o suma considerabila. Birocratia iti pune capac.

Rac

Este important sa comunici foarte clar cu oamenii din echipa ta si sa explici pe intelesul tuturor. Pune totul pe hartie si abia apoi apuca-te de treaba.

Leu

Este o zi perfecta pentru a pune in aplicare planul pe care il faci de cateva saptamani, chiar luni. Astrele sunt de partea ta si totul va merge ca pe roate.

Fecioara

Nu exagera atunci cand accepti sarcini, pentru ca risti sa te supraaglomerezi si sa nu mai poti face nimic asa cum trebuie. Deleaga din responsabilitati.

Balanta

Se anunta destul de multa munca fizica, iar seara o sa fii epuizat. Nu o sa mai ai nevoie decat de o cada plina cu apa calda si spuma. Asta inseamna ca trebuie sa amani intalnirile programate pentru atunci.

Scorpion

Ai nevoie de raspunsuri urgente asa ca pui mana pe telefon si suni multe persoane. O sa obosesti in cateva ore, dar asa te asiguri ca totul va fi gata la timp. Saturn te va influenta astazi.

Sagetator

Te lasi influentat de cineva si intri intr-o stare de agitatie doar pentru ca cei de langa tine asa se comporta. Pana la urma realizezi ca unele chestiuni nu te privesc si te calmezi.

Capricorn

Consideri ca bunatatea de care ai dat dovada in ultima vreme se intoarce impotriva ta si oamenii cer din ce in ce mai multe lucruri de la tine fara sa iti ofere in schimb macar un "multumesc". Astazi intorci foaia.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
#horoscop 22 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic