Horoscop: 22 ianuarie 2016

Vineri, 22 Ianuarie 2016, ora 07:20
4460 citiri
Horoscop: 22 ianuarie 2016
Foto: Ziare.com

Varsator

Ai sansa sa cunosti noi oameni si esti incantat, pentru ca te-ai hotarat sa socializezi mai mult decat pana acum. Este o zi favorabila relatiei personale.

Pesti

Rezolvi niste probleme juridice, dar pana sa rasufli usurat ia in calcul ca o sa intampini cateva piedici din cauza birocratiei. Ofera mai multa atentie copiilor sau membrilor mai tineri ai familiei.

Berbec

In prima jumatate a zilei o sa studiezi cu atentie niste documente. Trebuie sa fii atent la fiecare cuvant pentru a stii ce semnezi. Pe seara participi la un eveniment cultural.

Taur

Rezolvi rapid sarcinile zilnice si apoi te concentrezi pe ceva mai relaxant. Poate fi vorba despre planificarea unei calatorii. Unul dintre sefi te favorizeaza si ai putea intra intr-un conflict.

Gemeni

Spui multe lucruri intresante, ceea ce face din tine elementul de interes al zilei. Multe persoane vor vrea sa ia legatura cu tine, asa ca asteapta-te ca telefonul sa sune incontinuu.

Rac

Ai parte de un succes neasteptat la locul de munca ce te bucura foarte mult. Acum stii si ceea ce trebuie sa faci in weekend. Este vorba despre ceva ce iti face mare placere.

Leu

Comunicarea cu oamenii de la slujba este foarte placuta. In ultima perioada te intelegi bine chiar si cu persoanele care pareau imposibile pana acum.

Fecioara

In prima parte a zilei o sa fii foarte adormit si abia inspre seara o sa te mobilizezi si o sa te ocupi mai mult de locuinta, pentru ca in ultima vreme nu ai mai facut curat si se anunta niste vizite.

Balanta

Primesti un comision si cu acesti bani faci o achizitie pentru o afacere viitoare in care ti-ai pus mari sperante. Seara ajungi intr-un loc pe sufletul tau, unde este liniste si unde te poti concentra la activitati relaxante, precum cititul.

Scorpion

Dupa cateva zile in care partea financiara nu a fost punctul tau forte, acum stai mai bine cu banii si poti confirma faptul ca te vei duce la o intalnire cu prietenii.

Sagetator

Trebuie sa actionezi cu mult curaj. Astrele sunt de partea ta si rezultatele nu vor intarzia. Pana seara deja o sa primesti o veste buna legata de ceea ce se intampla dimineata.

Capricorn

Vrei sa urmezi un curs pentru a te specializa intr-un domeniu care te atrage foarte mult in ultima perioada. Sansele pentru un loc de munca de vis vor fi mai mari acum.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
#horoscop 22 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic