Horoscop: 28 noiembrie

Luni, 28 Noiembrie 2016, ora 06:22
7974 citiri
Horoscop: 28 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Va fi o zi obositoare, pentru ca vei avea de alergat prin oras pentru a rezolva ceva ce tine de o institutie a statului. Seara o sa ai nevoie de o baie calda si apoi de somn pentru a te repune pe picioare.

Capricorn

Daca racesti sau intampini o problema de sanatate, apeleaza la un specialist si nu mai urma sfaturile oamenilor care se cred asi in acest domeniu desi nu au studii medicale. Vestea buna a zilei o sa fie pe linie financiara.

Varsator

Planeta iubirii te face foarte romantic si o sa pregatesti ceva special pentru partenerul de viata. Este exact ceea ce ii trebuie dupa o zi epuizanta la birou.

Pesti

Ai impresia ca esti de pe alta planeta, pentru ca ideile tale nu corespund cu ale prietenilor tai. Incluziv pentru petrecerea sarbatorilor va doriti lucruri diferite. Trebuie sa faci o alegere.

Berbec

Ai fost foarte activ in ultimele doua zile si incepi saptamana deja obosit. Nu te suprasolicita la slujba si invata sa spui "nu" celor care iti cer ajutorul doar pentru ca sunt lenesi si nu vor sa se descurce singuri.

Taur

Diplomatia este foarte importanta, dar sunt momente in care vrei sa uiti de acest aspect si sa spui lucrurilor pe nume. Ti-ai dori ca doar pentru cateva minute cineva sa-ti poata citi gandurile.

Gemeni

Mai mult ca oricand prietenii te incurajeaza sa indraznesti sa iti pui in aplicare un vis mai vechi. Este o perioada buna pentru ca ai si banii necesari pentru a face acest lucru.

Rac

Pui punct unui capitol si incepi altul, care pare a fi foarte interesant si promitator. Totusi, ai grija ca pot exista capcane. Invata sa citesti printre randuri.

Leu

Vrei sa te intorci intr-un loc in care ai fost acum cateva luni, dar pana in weekend mai este. Asa ca ocupa-te de proiectele prioritare, pentru a te asigura ca nu depasesti termenele limita.

Fecioara

Simti fluturi in stomac. Fie te indragostesti, fie partenerul de viata iti demonstreaza, inca o data, de ce l-ai ales pe el. Se anunta o seara plina de romantism.

Balanta

Ceva te deranjeaza luni dimineata la birou. Dar tocmai datorita acestui aspect o sa rezolvi un conflict mai vechi. Apoi va fi chiar o zi mai buna decat ultimele petrecute la slujba.

Scorpion

Un prieten iti imprumuta niste bani sau un lucru de care ai nevoie. Gestul sau este cu atat mai frumos cu cat tu nu-i cerusei nimic, dar si-a dat singur seama de ce ai nevoie.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
#horoscop 28 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 20175 , #horoscop zilnic