Horoscop: 29 mai 2012

Marti, 29 Mai 2012, ora 07:24
3117 citiri
Horoscop: 29 mai 2012
Foto: Ziare.com

Gemeni

Nu te astepta la o zi buna, cel putin dimineata. Abia aproape de seara o sa se schimbe situatia si o sa te simti mai bine. O veste primita de la o ruda apropiata va fi motivul tau de bucurie.

Rac

Ai descoperit ceva ce te face sa vezi cu alti ochi proiectul pe care il ai in desfasurare. Acum stii ce trebuie sa faci in continuare si cum sa actionezi pentru a te asigura ca succesul vine fara probleme.

Leu

Nu te ingrijora ca telefonul pe care il astepti intarzie sa apara. Stai ca pe jar cateva ore, insa la un moment dat vei afla ceea ce doresti pe alta cale si te linistesti.

Fecioara

Proiectele partenerului de viata par prioritare si lasi tot ceea ce tine de tine pe locul doi. O sa fie foarte multumit de sprijinul acordat si pune la cale ceva pentru a-ti multumi.

Balanta

Te grabesti si nu este prea bine. Cineva iti solicita un raspuns la ceva ce tine de locul de munca si ca sa scapi spui ceva la repezeala. Abia dupa cateva ore realizezi greseala facuta si alergi sa o indrepti.

Scorpion

Lasa viata personala putin si ocupa-te cu atentie de cariera. Ti se iveste o ocazie unica in viata si daca nu ii acorzi atentia cuvenita, o sa o ratezi. Consulta-te cu familia ca sa fii sigur ca ceea ce urmeaza nu ii deranjeaza.

Sagetator

Uneori scopul scuza mijloacele, insa nu te baza doar pe aceasta zicala atunci cand decizi ce sa faci astazi. Fii atent la toate detaliile si nu te arunca cu capul in fata.

Capricorn

De obicei, iti calculezi fiecare miscare. Nu faci nimic fara sa fii sigur ca este pasul corect. Ei bine, acum te-ai hotarat sa te bucuri putin mai mult de viata si sa faci si ceea ce te distreaza, nu numai ceea ce este bine.

Varsator

Nu ai stare. Inca de la prima ora simti ca urmeaza sa ti se intample ceva iesit din comun, insa nu ai nici cea mai mica idee despre ce ar putea fi vorba.

Pesti

Ai uitat de ceva important pentru cineva din familie si acum suporti consecintele. Vei fi acuzat ca nu iti pasa de nimeni in afara de tine si va trebui sa faci ceva iesit din comun pentru a-i face sa revina la sentimente mai bune.

Berbec

Dimineata linistita, lipsita de griji sau evenimente notabile. Abia dupa-amiaza, undeva dupa ora 17:00, vei afla ceva ce te va faci sa intri in priza.

Taur

Esti surprins sa afli ca tot ceea ce stii tu referitor la ceva legat de locul de munca este gresit. Iti trebuie timp pentru a putea sa clarifici intreaga situatie.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic