Horoscop: 30 decembrie 2010

Joi, 30 Decembrie 2010, ora 07:07
2292 citiri
Horoscop: 30 decembrie 2010
Foto: Ziare.com

Capricorn

Se apropie sfarsitul anului si astazi te gandesti sa faci un bilant al lui 2010. Spre marea ta uimire, esti foarte multumit de ceea ce s-a intamplat in viata ta in acest an si ai foarte mari sperante legate si de anul ce vine.

Varsator

Simti ca nu ai timp sa pui totul la punct pentru petrecerea de Anul Nou si ai cam intrat in panica. Poate daca ai cere ajutorul cuiva apropiat, nu ai intampina atatea probleme.

Pesti

Toate pregatirile pentru sfarsitul anului au picat pe capul tau si ai multa treaba si de aceea iti neglijezi partenerul de viata. Aminteste-ti de existenta sa inainte sa se supere si mai rau de atat.

Berbec

In penultima zi din an o sa ai parte de multe activitati in afara locuintei alaturi de mai multi prieteni, dar si cu familia. O sa mergeti la cumparaturi si o sa faceti o plimbare prin oras.

Taur

Se apropie sfarsitul anului, insa pe tine te-a apucat cheful de schimbari. Poate fi vorba despre o schimbare a locului petrecerii de sfarsit de an sau despre un alt fel de schimbare, te apuci sa schimbi mobila din casa.

Gemeni

Astazi o sa ai parte de o discutie in contradictoriu cu partenerul de viata. Poate fi vorba despre faptul ca nu va puteti hotari asupra locului in care sa mergeti de Revelion. Poate ar trebui sa ascultati fiecare ce are de spus pentru ca la sfarsit sa gasiti o cale de mijloc.

Rac

Intampini cateva probleme si te gandesti ca daca ai fi avut mai multi bani la dispozitie toate problemele ar fi disparut. Te inseli si abia pe seara o sa realizezi ca degeaba ai bani daca nu ai pe cineva langa tine sa te bucuri de ei.

Leu

Astazi o sa ai de facut cateva drumuri. Pot fi vorba de afaceri sau in interes personal, insa in ambele cazuri finalul va fi unul multumitor. Pe seara o sa petreci timpul alaturi de familie si o sa va amintiti de tot ceea ce ati facut in acest an.

Fecioara

Nu prea iti gasesti locul. Ai facut cumparaturile, ai terminat pregatirile pentru noaptea de Revelion, insa simti ca lipseste ceva. Abia pe seara o sa realizezi despre ce este vorba si o sa poti rezolva totul.

Balanta

Ziua ta va fi una deosebita datorita unei vesti primite de la o ruda aflata la mare departare de casa. Spre seara o sa ai de-a face cu o persoana importanta pentru viitorul tau.

Scorpion

Astazi ai de facut un drum prin oras si ai vrea sa cumperi tot ceea ce vezi prin magazine. Incearca sa nu cumperi totul pentru ca nu ai nevoie de tot, ci doar magia Sarbatorilor te face sa faci aceste lucruri.

Sagetator

In cazul in care nu esti implicat intr-o relatie si primesti o invitatie in oras, ar fi o idee buna sa o accepti. De asemenea, daca familia te invita in oras, incearca sa lasi pesimismul deoparte si sa te gandesti ca poate fi o seara deosebita.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic