Horoscop: 7 iunie 2011

Marti, 07 Iunie 2011, ora 07:11
2611 citiri
Horoscop: 7 iunie 2011
Foto: Ziare.com

Gemeni

Ai foarte multe de facut la locul de munca, asa ca nu mai pierde timpul pe nicaieri si mergi direct la birou. Astazi nu este cazul sa iesi nici macar in pauza de cafea. Ar fi bine sa spui de ceea ce ai nevoie si sa accepti ajutorul primit.

Rac

Starea de sanatate nu este una tocmai buna. Nu ignora aceste semnale pentru a nu ajunge la spital. Odihna este necesara in aceste zile pentru tine si ar fi cazul sa renunti la cateva ore de munca, daca simti ca nu mai faci fata.

Leu

Intampini cateva probleme la locul de munca, insa cu multa atentie se vor rezolva. Vestile bune vin din partea unei persoane foarte apropiate. Poate chiar o ruda.

Fecioara

Trebuie sa pleci la drum si incepi deja de dimineata sa faci bagaje. Ai grija sa nu uiti ceva acasa pentru a nu strica toata deplasarea. De asemenea, ar fi o idee buna sa verifici si actele, in cazul in care pleci in afara tarii.

Balanta

Nu te lasa intimidat de reusitele celor din jur si fa tot posibilul sa reusesti sa duci la bun sfarsit ceea ce ai inceput. Este un proiect foarte important pentru cariera ta si trebuie sa ii oferi atentia cuvenita.

Scorpion

Problemele tale sunt pe sfarsit. Ai si tu acum parte de ceva de bine si te bucuri de aceste lucruri cu cei dragi. Ba mai mult, vei primi sprijinul unei persoane de la care nu te asteptai nici macar la o vorba buna.

Sagetator

Pune pe asteptare tot ceea ce aveai de facut astazi pentru ca se vor ivi cateva activitati la care nici macar nu te gandeai. Desi nu iti place ceea ce trebuie sa faci, vei fi nevoit sa accepti.

Capricorn

Astazi astrele prevad o zi extraordinara din toate punctele de vedere. Ai de luat decizii importante si, dupa ce o sa stai sa analizezi bine situatiile, o sa te indrepti spre alegerea corecta. Pe seara vei face un drum in afara localitatii in care stai.

Varsator

Ai trecut de perioada grea din ultimele saptamani si acum iti doresti sa te distrezi cat mai mult. Inainte de a-ti strange hainele si sa pleci ai grija sa nu cumva sa mai ai ceva de facut la locul de munca. Ar fi neplacut sa te sune seful sa te intorci din drum.

Pesti

Astazi o sa te gandesti numai si numai la tine si o sa faci tot posibilul pentru a petrece putin timp de calitate. O sa te relaxezi si astfel o sa te poti gandi cu drag la ceea ce si de facut in continuare.

Berbec

Cineva din jurul tau nu face altceva decat sa iti ceara tot timpul favoruri. Cel mai bine ar fi sa indepartezi acea persoana pentru a nu avea probleme mai tarziu.

Taur

Planurile facute pentru astazi vor fi lasate pentru maine. Acum va trebui sa te ocupi de o urgenta de la slujba. Este posibil sa fii nevoit sa faci cateva compromisuri pentru a reusi.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic