Horoscop: 7 septembrie 2015

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 08:07
3934 citiri
Horoscop: 7 septembrie 2015
Foto: Ziare.com

Fecioara

In prima jumatate a zilei, te vei implica voluntar in diferite activitati pentru a ajuta diversi oameni aflati la nevoie. O sa te simti foarte bine si multumit de ceea ce o sa faci.

Balanta

Saturn influenteaza casa sanatatii si te vei confrunta cu suisuri si coborasuri. Mare atentie la recomandarile medicului si respecta instructiunile sale.

Scorpion

Ai o multime de treburi, dar totul trebuie manevrat cu grija, pentru ca cineva incearca sa te convinga sa faci ceva ce nu iti place. O ruda sau un prieten te implica intr-o afacere din care vei avea destul de mult de castigat.

Sagetator

Este o zi foarte buna fata de cele din ultimele saptamani. Chiar daca este prima din saptamana, tu poti sa te odihnesti fara sa te gandesti la nimic altcineva.

Capricorn

Partenerul de viata vede mereu partea plina a paharului, in timp ce tu esti negativist. Acum a venit timpul sa te invete el cum sa te bucuri de micile placeri ale vietii.

Varsator

Elementul surpriza al zilei va fi o veste buna la locul de munca. Abia la amiaza reusesti sa accepti cu totul ideea si sa incepi sa faci planuri pentru cum trebuie sa actionezi pe viitor.

Pesti

Faci multe calcule si dai o multime de telefoane pentru a organiza o reuniune. Poate fi vorba si despre o mostenire pentru care a fost nevoie de mai multe acte.

Berbec

Stai departe de persoanele nervoase, pentru ca risti sa intri intr-un conflict cu acestea. Ofera-le intimitatea de care au nevoie pana se linistesc. Abia apoi incearca sa porti o conversatie.

Taur

Ridici anumite pretentii de la cei din jur si te astepti ca ei sa le respecte fara sa puna intrebari. Nu o sa ai parte de asa ceva si preferi sa iti rezolvi singur treburile.

Gemeni

Este normal sa te bucuri cand ai parte de o reusita, dar incearca sa te calmezi si nu o face in fata celor care au pierdut in fata ta. Asteapta pana acasa, unde toti iti vor fi alaturi.

Rac

Planeta iubirii si Soarele fac front comun si au o surpriza de ordin romantic. Nu esti o persoana care sa umple casa de petale de trandafir, dar tot vei fi impresionat.

Leu

Se anunta o atmosfera linistita la locul de munca, pentru ca incep sa se intoarca colegii din concediu si poti sa fii mai relaxat. Acasa, vin rude dragi in vizita. De multa vreme planificati aceasta intalnire si ai emotii mari.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
#horoscop 7 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic