Horoscop: 9 decembrie 2015

Miercuri, 09 Decembrie 2015, ora 07:54
4121 citiri
Horoscop: 9 decembrie 2015
Foto: Ziare.com

Sagetator

Daca nu esti implicat intr-o relatie de viitor, ia in serios invitatiile primite astazi. Printre persoanele din fata ta ar putea fi jumatatea vietii tale. Nativii casatoriti sau care urmeaza sa se casatoreasca isi uimesc partenerii.

Capricorn

Dimineata este foarte agitata, iar cand ajungi la munca lucrurile nu par a fi diferite. Important este sa deschizi bine ochii si urechile pentru a nu rata vreo informatie.

Varsator

Primesti ajutor sub o forma pe care nu ai mai intalnit-o si vei fi surprins de mobilizarea cunoscutilor. Esti impresionat pana la lacrimi si emotiile te vor coplesi.

Pesti

Primesti un cadou sau o reducere pentru ceva si te comporti ca un copil de Craciun. Toata ziua te gandesti la cum vei folosi acest beneficiu.

Berbec

Te gandesti sa incerci un nou domeniu de activitate si faci cercetari de piata. Dai o multime de telefoane, iar Internetul iti va fi de mare ajutor ajutandu-ne sa ai o noua viziune.

Taur

Chiar daca mai este pana la weekend, tu faci de acum planuri si ii anunti pe cei care sunt inclusi. Si ideile lor vor fi interesante.

Gemeni

Primesti un raspuns mult peste ceea ce asteptai si esti foarte fericit. Imediat iti anunti prietenii si rudele si chiar te gandesti sa faci si ceva in mod oficial.

Rac

De obicei nu te impresioneaza natura, dar locul in care ajungi astazi isi pune amprenta asupra ta si o sa vrei sa povestesti tuturor pentru a experimenta si ei ceea ce ai trait tu.

Leu

Toata ziua va fi ca o petrecere pentru tine, pentru ca primesti doar vesti bune. Seara, insa, fii atent la rude, pentru ca unele te vor enerva si aproape ca iti vor distruge ziua care fusese perfecta.

Fecioara

Dimineata dispui de putin timp liber. Ocupa-te de ceea ce se apropie de termenul limita pentru a fi sigur ca nu vei avea probleme la sedinta de saptamana viitoare.

Balanta

O intrebare existentiala te face sa iti pui multe semne de intrebare care te impiedica sa adormi noaptea. Incearca sa accepti ceea ce se intampla si sa privesti doar spre viitor.

Scorpion

Ai programt de mai mult timp o iesire cu prietenii, iar orele petrecute in compania lor te vor umple de energie. Simteai nevoia unui moment de relaxare.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
#horoscop 9 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic