Horoscop: 9 iunie 2011

Joi, 09 Iunie 2011, ora 07:05
2600 citiri
Horoscop: 9 iunie 2011
Foto: Ziare.com

Gemeni

Te ingrijorezi mult prea mult pentru ceva ce nu te priveste personal. Incearca sa nu pierzi foarte mult timp gandindu-te la acest aspect pentru a nu ignora ceea ce tine cu adevarat de viata si familia ta.

Rac

Astazi vei fi in centrul atentiei si la munca, dar si acasa. Vei primi multe complimente si vei fi foarte admirat. Nu trebuie sa te gandesti neaparat la aspectul fizic, ci poate fi vorba si despre o reusita profesionala.

Leu

Esti foarte ambitios si nu te lasi pana nu reusesti sa duci la bun sfarsit ceea ce ai de facut chiar daca esti constient ca asta inseamna multa munca, stres si timp ocupat. Cu rabdare vei reusi sa finalizezi totul inainte de termen.

Fecioara

Nu ignora semnalele unei nereusite si fii foarte atent la ele. Esti foarte entuziasmat si este normal sa nu vrei sa accepti ca exista si varianta unui esec, insa mai bine pui punct acum si o iei de la capat.

Balanta

Fa tot posibilul pentru a dispune de mai mult timp liber, astfel incat sa nu ii neglijezi pe cei din jur, dar nici sa nu te epuizezi. Degeaba muncesti foarte mult daca te imbolnavesti si apoi nu te poti bucura de ceea ce ai obtinut.

Scorpion

Nu lasa pe maine ce poti face astazi. Ar fi bine sa iti intre bine in cap asta pentru ca iti va fi de ajutor. Incerci sa scapi de munca si sa spui ca ai timp zilele urmatoare sa faci ce ai de facut, insa este posibil sa apara activitati neplanificate.

Sagetator

Ai visat cu ochii deschisi la ceva si acum ai realizat ca lucrurile nu stau tocmai asa. Trebuie sa iei totul de la capat si sa refaci ceea ce ai facut pana acum.

Capricorn

Nu te lasi intimidat de nimeni. Oricat ar incerca cei din jur sa iti taie craca de sub picioare tu te agati cu mainile de alta si nu cazi. Tot timpul vei reusi sa o scoti la capat si ii impresionezi pe cei din jur.

Varsator

Sentimentele fata de partenerul de viata incep sa se schimbe, insa nu te ingrijora ca nu este de rau, ci o sa te simti din ce in ce mai apropiat de acesta.

Pesti

Esti nerabdator. Trebuie sa ajungi undeva in aceasta seara si te grabesti. Munca de la birou o termini rapid, cumparaturile parca nici nu te mai intereseaza si preferi sa sari peste urmatoarele ore.

Berbec

Starea de calm de care dispui astazi de va ajuta in demersurile pentru viitorul tau. Nu te grabesti si te gandesti bine la orice detaliu.

Taur

Este o perioada in care exista sanse sa ai parte de o aventura. Trebuie doar sa stii sa faci diferenta intre o relatie trecatoare si una serioasa pentru a nu ajunge sa regreti mai tarziu.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic