Horoscop de weekend: 11-12 ianuarie 2014

Duminica, 12 Ianuarie 2014, ora 08:00
3334 citiri
Horoscop de weekend: 11-12 ianuarie 2014
Foto: Ziare.com

Capricorn

Multe planuri pentru aceste doua zile libere. Speri sa le poti duce la bun sfarsit. Se anunta multe drumuri, poate chiar in afara orasului.

Varsator

Evita magazinele in aceasta perioada, deoarece nu stai prea bine din punct de vedere financiar. Ianuarie este o luna moarta pentru tine.

Pesti

Esti luat prin surprindere de o veste primita de la o ruda. Poate avea legatura cu o ruda mai indepartata sau un copil. Fericirea pune stapanire pe tine in weekendul acesta

Berbec

Ai mai multa grija la sanatate si imbraca-te corespunzator vremii. Risti sa nu ajungi la o intalnire din cauza unei raceli puternice.

Taur

Saturn isi exercita puterea asupra ta, asa ca cei din jur se pot astepta la surprize si la schimbari de comportament. Viata sentimentala se imbunatateste datorita unui lucru pe care il face partenerul tau.

Gemeni

Nu vezi cu ochi buni ceea ce face cel drag si incerci sa il convingi ca acest lucru v-ar putea afecta relatia. Argumentele sale te vor face sa te mai gandesti.

Rac

Recunoaste atunci cand nu ai dreptate si accepta si ideile celor din jur. O mai buna comunicare va duce la o atmosfera si mai placuta in cercul de prieteni.

Leu

Vestea buna vine de unde nu te astepti. Se anunta o reuniune de familie sau pur si simplu vei avea parte de o intalnire neasteptata. Important este mesajul pe care il primesti.

Fecioara

Ambitia de care dai dovada in aceste zile este unica. Este chiar vorba despre mai mult, putem spune chiar incapatanare. Ti-a intrat in cap ceva si nu renunti pana nu termini.

Balanta

Ti se pare o povara faptul ca un cunoscut te-a rugat sa faci ceva in locul sau. Oricat ai incerca, nu te poti concentra la treaba. Ai grija sa nu faci ceva gresit.

Scorpion

Un weekend destinat rudelor. O sa primesti multe vizite si la un moment dat o sa simti ca nu mai faci fata pregatirilor. Partenerul iti va oferi o mana de ajutor.

Sagetator

Astrele te ajuta sa ai mai multa rabdare sambata si duminica. Chiar aveai nevoie de asa ceva, deoarece ceea ce faci este migalos si necesita multa atentie.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
#horoscop 11 ianuarie, #horoscop 12 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic