Horoscop de weekend: 19-20 februarie 2011

Sambata, 19 Februarie 2011, ora 08:07
1647 citiri
Horoscop de weekend: 19-20 februarie 2011
Foto: Ziare.com

Pesti

Emotiile pot atinge varful in aceste doua zile. Te vei simti mult mai puternic si esti dispus sa faci fata unor situatii sau persoane despre care credeai ca sunt mult mai puternice in comparatie cu tine. In acelasi timp, ar fi bine sa stai departe de discutiile politice in aceste zile, pentru a nu iti face dusmani in randul unor persoane foarte importante.

Berbec

De obicei, esti o persoana foarte curioasa, insa astazi te intreci pe tine. Totul iti pare o provocare si parca ai ridica fiecare piatra de pe strada pentru a observa ce se afla sub ea. Aceasta stare te poate face sa te gandesti mult mai serios la viitorul tau si sa iei o decizie importanta privind educatia ta sau educatia unei persoane apropiate. Poate fi vorba despre alegerea unei universitati ale carei cursuri sa le urmezi.

Taur

Inima ta este sensibila astazi. Nu te speria, nu este vorba despre o boala, ci despre o mica discutie deranjanta cu partenerul de viata. Dupa ce vei rezolva acest aspect, o sa te poti concentra asupra unor lucruri mai importante, cum ar fi o solutie pentru a-ti imbunatati starea financiara. Poate ar trebui sa iti imbunatatesti anumite capacitati.

Gemeni

Ai o noua pasiune si nimeni si nimic nu te poate deranja. Poate fi vorba despre cumparaturi, un joc sau chiar o persoana. Orice persoana care incearca sa se apropie de tine trebuie sa stie ca nu ii vei acorda suficienta atentie si mai bine amana discutia pentru alta zi. Te atrage ceva in afara locuintei, asa ca in aceste zile o sa stai mai mult plecat.

Rac

Daca ieri nu ai avut chef sa faci nimic, uite ca astazi ai energia si forta necesara pentru a finaliza toate treburile incepute in aceasta saptamana. In plus, ai putea incheia unele contracte importante pentru tine din punct de vedere profesional, asta chiar daca esti in zilele libere. Cu toate acestea, fa-ti timp si pentru propria persoana si pentru partenerul de viata.

Leu

Un val de pasiune isi face aparitia in viata ta, exceptie facand persoanele care au iesit de curand dintr-o relatie. Pentru persoanele respective, in aceste doua zile, viata profesionala va fi in centrul atentiei, incercand sa gaseasca solutii pentru anumite probleme urgente de la birou. Pentru ceilalti, punctul culminant va fi sambata seara, cand accentul va fi pus pe viata sexuala.

Fecioara

Astazi si maine sunt zile bune pentru a te conecta cu ceilalti. Asta inseamna ca va trebui sa iesi in oras sau sa participi la anumite evenimente la care vor veni multe persoane. Este o perioada buna pentru a lega noi prietenii si pentru a discuta lucruri interesante pentru viitorul tau.

Balanta

Situatia financiara iti da batai de cap, insa sambata o persoana apropiata iti ofera o solutie foarte buna pentru a depasi acest moment. Increderea in oameni te face sa accepti sfatul si sa faci ce ti-a spus. Este bine, insa ai grija la persoanele pe care le vei intalni in acest demers, acestea nu sunt atat de bune pe cum par la prima vedere.

Scorpion

O persoana apropiata joaca un rol important in aceste zile in viata ta si tot ceea ce faci este legat de ea. Este posibil sa iti simti siguranta in pericol si sa iei unele decizii drastice. Simti ca situatia financiara va avea de suferit si de aceea in acest weekend, duminica mai exact, faci o schimbare importanta in viata ta.

Sagetator

Un val de putere interioara iti ofera senzatia ca poti muta muntii din loc si datorita acestei senzatii poti rezolva anumite probleme, unele chiar in legatura cu doi sau trei colegi de la locul de munca. Si daca tot vorbim de actiuni de care te temeai, astazi si maine poti initia actiuni de care te-ai temut pana acum, chiar sa faci sporturi extreme.

Capricorn

Cateva persoane din trecutul tau repar in viata ta sau pur si simplu cateva amintiri nu iti dau pace. Nu cunosti motivul pentru care se intampla acest lucru, insa vei trece usor peste in ambele cazuri. Dupa ce vei rezolva acest aspect, te vei putea concentra asupra lucrurilor cu adevarat importante, de exemplu partenerul de viata.

Varsator

Pasiunile tale iti ocupa cam mult timp si acest lucru se poate intoarce impotriva ta, chiar si la locul de munca. Fa tot posibilul si in aceste zile fa ordine in viata ta, chiar si in ganduri si sentimente si abia apoi porneste la drum.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
#horoscop weekend, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic