Horoscop de weekend: 26-27 februarie 2011

Duminica, 27 Februarie 2011, ora 08:06
3048 citiri
Horoscop de weekend: 26-27 februarie 2011
Foto: Ziare.com

Pesti

In weekendul acesta vei avea parte de o supriza pusa la cale de mai multi prieteni. Sambata vei fi toata ziua ocupat cu acest lucru, iar duminica te vei relaxa si te vei pregati pentru o noua saptamana de munca. Duminica seara vei fi pus intr-o situatie cam neplacuta din cauza unei rude, dar totul se va rezolva pana la urma.

Berbec

In acest weekend profiti de timpul liber si faci un plan exact pentru viitorul tau. Ar fi indicat sa il incluzi si pe partenerul de viata sau familia in discutie, pentru a evita surprizele neplacute. Duminica la amiaza este posibil sa fii nevoit sa faci un drum in afara orasului pentru o vizita.

Taur

In timpul saptamanii parca nu iti gaseai locul, insa aceste doua zile libere iti vor prinde foarte bine si te vei simti in mediul tau. Acest sentiment se datoreaza si unor persoane apropiate care vin in vizita sau la care mergi tu. In cea de-a doua parte a weekendului vei primi o veste interesanta in legatura cu o ruda.

Gemeni

Tocmai ai primit o veste care te-a cam pus pe ganduri si habar nu ai pe ce drum trebuie sa o apuci ca sa fii sigur ca este in avantajul tau. Daca nu esti sigur pe ceea ce trebuie sa faci, cere-i sfatul unei persoane apropiate, nu neaparat partenerului de viata.

Rac

Ai exagerat cu cheltuielile si acum observi ca nu ti-au ramas destui bani pentru a achita datoriile sau facturile. Din fericire, se apropie ziua de salariu si acest gand te linisteste. Incearca totusi ca pe viitor sa nu mai faci acest lucru.

Leu

Starea de sanatate iti va da batai de cap sambata, semn ca ai nevoie de ceva mai multa odihna. Incearca sa lasi pe altadata treburile care nu sunt urgente si profita de timpul ramas pentru a face ceea ce te relaxeaza. Poti citi, te poti plimba, desi vremea nu prea este potrivita, sau poti face o baie relaxanta si sa dormi. Fa tot ceea ce trebuie ca sa te pregatesti pentru o saptamana plina de proiecte noi.

Fecioara

Weekendul asta vrei sa rezolvi o problema care te-a impiedicat sa pui in aplicare planurile pentru saptamana ce tocmai a trecut. Incearca sa stai mai mult in preajma persoanelor dragi pentru a te umple de energie pozitiva, chiar ai nevoie.

Balanta

Iti place sa faci haz de necar si cam asta o sa faci si weekendul acesta cand realizezi ca problema ta este destul de grava si tot ce ti-a ramas este rasul. Totul se va rezolva abia pe la mijlocul saptamanii viitoare, insa pana atunci nu poti face prea multe pentru a schimba ceva.

Scorpion

Nu prea ai pus accent pe partea profesionala in aceasta saptamana si acum culegi ceea ce ai semanat. Nu ar strica sa dai dovada de mai multa responsabilitate pe viitor pentru a evita astfel de situatii neplacute.

Sagetator

Nu ai uitat ajutorul pe care ti l-a oferit un apropiat cand ai avut nevoie si acum faci si tu acelasi lucru. Renunti la planurile tale personale si te pui la dispozitia celui ce are nevoie de tine. O sa te simti foarte bine din punct de vedere moral pentru ca reusesti sa ajuti o persoana.

Capricorn

Erai foarte entuziasmat in legatura cu aceste doua zile, insa o problema a partenerului de viata da totul peste cap. Credeai ca totul este distrus, insa sambata seara o veste buna te va face sa vezi lucrurile cu alti ochi si pana la urma o sa vezi ca vei avea parte de o seara minunata.

Varsator

Acest weekend va fi dedicat familiei sau prietenilor apropiati. Refuzi sa iesi din casa si o sa ai parte de momente placute in locuinta ta. Fie ca stai cu familia si faceti ceea ce va place, fie ca organizezi o seara in compania prietenilor, weekendul tau va fi unul foarte bun.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic