Horoscop de weekend: 30 iunie - 1 iulie 2012

Duminica, 01 Iulie 2012, ora 08:00
2383 citiri
Horoscop de weekend: 30 iunie - 1 iulie 2012
Foto: Ziare.com

Rac

Asteptai de ceva vreme weekendul acesta, insa doar pentru a te relaxa. Esti hotarat sa nu faci nimic altceva in afara de a sta in pat in compania celui drag. Duminica o sa pleci cateva ore, pentru a te intalni cu cineva drag.

Leu

Chiar daca este o perioada libera, nu te astepta la prea multa relaxare deoarece un eveniment neprogramat o sa te tina ocupat, mai ales sambata. Abia duminica seara o sa te poti gandi sa petreci putin timp pentru propria persoana.

Fecioara

Urmeaza sa faci un drum in interes personal. Este posibil sa ajungi intr-un loc special, poate in vizita la rude. Important este ca o sa iti incarci bateriile cu energie pozitiva.

Balanta

Cineva special pentru tine te anunta ca o sa vina sa stea putin in preajma ta. Esti atat de fericit incat nu vrei sa iesi din casa. Iti doresti doar sa stai cu aceasta persoana.

Scorpion

Un coleg de munca te anunta de ceva important. Esti extrem de fericit si consideri ca ceea ce ai aflat este un bun motiv de a sarbatori. De aceea, pui totul la punct pentru ca familia sa se reuneasca pentru cateva ore.

Sagetator

Nu ai rabdare sa asculti ceea ce are de spus partenerul de viata. Atitudinea aceasta o sa il faca sa se indeparteze de tine. Ai grija pana in ce punct duci totul.

Capricorn

Trebuie sa faci ceva pentru linistea celor din jur, insa tu ai impresia ca esti obligat si ca se pune o presiune mult prea mare asupra ta. Te enervezi si spui clar lucrurilor pe nume. O sa simti ca te-ai racorit si o sa revii la sentimente mai bune.

Varsator

Esti foarte agitat pentru ca a venit ziua in care esti raspunzator de un anume eveniment. Vrei ca totul sa iasa perfect si, cu riscul de a-i supara pe cei din jur, o sa faci pe seful. Fii atent ca nu o sa poti sa continui prea mult in acest fel.

Pesti

Un amic te-a rugat sa nu planuiesti nimic pentru weekendul acesta si sa te intalnesti cu el. Ai uitat si chiar ai stabilit ca o sa pleci din oras. Cand o sa iti dai seama ce ai facut, o sa incerci sa arunci responsabilitatea asupra altcuiva. O sa iesi cu greu din situatia aceasta.

Berbec

Esti atat de implicat in ceea ce faci, incat nu te intereseaza ce spun altii, ci doar sa iasa asa cum vrei. Pentru ca asta sa se intample esti dispus sa faci cateva sacrificii. Totusi, nu iti ignora familia.

Taur

Esti foarte agitat, ai prea multa energie, insa nici nu iti trece prin cap cum poti sa o consumi. Daca vezi ca timp de cateva ore o sa continui in acelasi fel, poate ar fi bine sa iesi putin in aer liber.

Gemeni

O sa stai mai mult cu cei dragi. Este posibil sa pleci undeva cu familia. O destinatie buna ar fi marea, muntele sau chiar si o iesire in parc.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic