Probleme mari pentru o vedeta Pro TV. Medicii au operat-o de cinci ori în trei ore

Vineri, 27 Octombrie 2023, ora 07:01
13471 citiri
Probleme mari pentru o vedeta Pro TV. Medicii au operat-o de cinci ori în trei ore
Iulian Ionescu FOTO facebook

Probleme mari pentru una dintre cele mai îndrăgite vedete Pro TV, care a ajuns pe patul de spital și a fost nevoită să suporte cinci operații în trei ore.

Iulia Ionescu, simpatica brunetă de la I like IT, a dezvăluit la emisunea lui Cătălin Măruță coșmarul prin care a trecut. „Sunt bine sunt acum, mă reobișnuiesc cu normalitatea, mă bucură orice miros plăcut, nu a pornit de la Covid-19. Mi-a fost afectată partea sinusurilor, era o infecție care s-a instalat în toată partea asta. Eu nu am fost conștientă că am rămas fără miros și fără auz și după operație am realizat în ce stadiu grav ajunsesem. Totul s-a întâmplat treptat și efectiv am pierdut controlul asupra situației”, a spus Iulia Ionescu.

Prezentatoarea TV a mai dezvăluit că nu ar fi ajuns în stare critică dacă ar fi luat în seamă semnalele pe care i le dădea corpul. „În ultimul an am fost extrem de obosită, au fost multe momente pe care nu mi le explicam și s-a întâmplat de câteva ori să nu mă pot ridica din pat de oboseală. Am pus totul pe seama faptului că am îmbătrânit, eu am 34 de ani, am găsit tot felul de scuze. La asta s-a adăugat faptul că am multe alergii, se vede că am sistemul imunitar slăbit. Probabil că totul s-a accelerat foarte repede, am ținut un regim alimentar după ureche, nu faceți asta, mergeți la un specialist. Toți suntem ocupați, încercăm să câștigăm timp și uite ce se întâmplă. Am fost la medicul stomatolog care a văzut că dantura nu mai răspundea la gutieră plus simptomele mele, mi-am făcut un CT și s-a dovedit o urgență medicală. Oboseala cronică era cauzată de această infecție”, a mai afirmat ea conform romaniatv.net.

Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Vedeta baschetului feminin american Brittney Griner a dezvăluit, marţi, că a intenţionat să se sinucidă pe durata celor nouă luni de închisoare petrecute în Rusia în 2022, informează...
Protest la Agenția Națională pentru Sport. Ce revendică sindicaliștii
Protest la Agenția Națională pentru Sport. Ce revendică sindicaliștii
Sindicatul Naţional Tineret şi Sport organizează, marţi, un miting de protest la Agenţia Naţională pentru Sport. Sindicatul precizează că scopul acestei adunări publice îl constituie...
#iulian ionescu, #operatie, #urgenta, #sinusuri, #complicatii, #miros, #probleme , #stiri media