Nuntă fastuoasă pentru o fostă prim-ministră. Ce-au fost puși să facă invitații la sosire

Sambata, 13 Ianuarie 2024, ora 15:02
3443 citiri
Nuntă fastuoasă pentru o fostă prim-ministră. Ce-au fost puși să facă invitații la sosire
Jacinda Ardern și proaspătul ei soț

Fostul prim-ministru al Noii Zeelande, Jacinda Ardern, s-a căsătorit cu logodnicul ei Clarke Gayford, în cadrul unei nunţi fastuoase, înconjurată de prieteni, familie şi politicieni, relatează presa internaţională.

Nunta a avut loc la podgoria Craggy Range din Havelock North, în golful Hawkes din Noua Zeelandă.

Îmbrăcată într-o rochie albă realizată de Juliette Hogan, Ardern, în vârstă de 42 de ani, a purtat un voal alb transparent şi lung - asemănător cu cel pe care l-a purtat mama ei, Laurell, când s-a căsătorit cu tatăl ei, Ross Ardern, în urmă cu 47 de ani.

Gayford, în vârstă de 47 de ani, a optat pentru un costum negru Zambesi, simplu şi elegant, cu cămaşă albă şi cravată neagră, având şi o butonieră albă pentru a completa buchetul cu orhidee al soţiei sale.

Fiica lor Neve, în vârstă de cinci ani, a mers la altar cu tatăl ei, purtând o rochiţă făcută din rochia de mireasă a mamei lui Ardern.

La ceremonie au participat personalităţi ale societăţii neo-zeelandeze, inclusiv Dame Annette King, Înaltul Comisar al Noii Zeelande în Australia; celebrul bucătar Peter Gordon; şi liderul opoziţiei laburiste Chris Hipkins şi partenera sa Toni Grace.

Fiecărui invitat i s-a cerut să furnizeze numele şi prenumele său complet, precum şi un act de identitate cu fotografie, înainte de a i se permite să treacă de porţile locaţiei.

A existat o prezenţă intensă a poliţiei din cauza mai multor protestatari cu pancarte care o acuză în continuare pe Ardern pentru deciziile luate în perioada de Covid-19.

La nuntă a cântat Lorde.

Ardern a fost prim-ministru laburist al Noii Zeelande din 2017 până în ianuarie 2023, când a demisionat brusc din această funcţie, invocând epuizarea, în timp ce popularitatea partidului său a scăzut în ţară.

"Pentru Clarke, hai să ne căsătorim în sfârşit", a spus ea, în timpul unor remarci emoţionante adresate reporterilor când a părăsit postul. Ea şi Gayford s-au logodit în 2019 - veste care a apărut abia după ce ea a fost văzută purtând un inel cu diamant.

Nunta lor a fost planificată pentru începutul anului 2022, dar a fost amânată din cauza restricţiilor din perioada Covid-19 care au fost implementate de guvernul lui Ardern, pe măsură ce varianta Omicron a crescut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Taxele ascunse și clauzele abuzive din contracte la care trebuie să fie atenți mirii. Avocat: „Să se asigure că nu pierd avansul!”
Taxele ascunse și clauzele abuzive din contracte la care trebuie să fie atenți mirii. Avocat: „Să se asigure că nu pierd avansul!”
Cuprinse de euforie, cuplurile care-și organizează nunta pot deveni foarte ușor victimele unor șarlatani. Pentru că unde e rost de mulți bani, există și riscul comiterii unor fapte imorale...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Jacinda Ardern, #prim ministru, #Noua Zeelanda, #nunta , #stiri externe