Transfer-bombă la Inter Miami. Ce super-atacant vine lângă Leo Messi

Vineri, 22 Decembrie 2023, ora 12:30
2128 citiri
Transfer-bombă la Inter Miami. Ce super-atacant vine lângă Leo Messi
Messi, alături de Suarez și Neymar Foto: fcbarcelona.com

Atacantul uruguayan Luis Suarez a ajuns la un acord cu echipa americană de fotbal Inter Miami, la care evoluează argentinianul Lionel Messi, bunul său prieten, alături de care a jucat anterior la FC Barcelona, anunţă presa americană şi cea spaniolă.

Suarez s-a despărţit recent de formaţia braziliană Gremio Porto Alegre, pentru care a marcat 29 de goluri în 50 de meciuri disputate pe parcursul acestui an.

"El Pistolero", în vârstă de 36 de ani, va semna un contract pe un an cu gruparea patronată de David Beckham, cu posibilitatea unei opţiuni pentru un sezon suplimentar, potrivit cotidianului El Pais.

Luis Suarez şi Lionel Messi au fost coechipieri la FC Barcelona timp de şase sezoane. Uruguayanul îi va reîntâlni, de asemenea, la Inter Miami pe spaniolii Sergio Busquets şi Jordi Alba, cu care a fost coleg la echipa catalană.

Inter Miami, echipă antrenată de argentinianul Gerardo "Tata" Marino, va debuta în noua ediţie a Major League Soccer pe 21 februarie, când va înfrunta formaţia Real Salt Lake. Înainte de acest prim joc oficial, americanii vor disputa meciuri amicale cu echipele saudite Al-Hilal şi Al-Nassr, la care evoluează vedetele Neymar, respectiv Cristiano Ronaldo.

Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca
Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca
Olivier Giroud (37 de ani) urmează să facă o schimbare de peisaj în această vară. Potrivit RMC Sport, atacantul francez a ajuns la un acord cu Los Angeles FC. Ajuns la finalul...
Novak Djokovic, după Leo Messi. Lista câștigătorilor la Trofeele Laureus
Novak Djokovic, după Leo Messi. Lista câștigătorilor la Trofeele Laureus
Încă un premiu pentru Novak Djokovic. La cea de-a 25-a ediţie a Trofeelor Laureus, tenismanul sârb a fost desemnat Sportivul Anului, în urma sezonului 2023, în care a câştigat al 24-lea...
#Leo Messi, #inter miami, #transfer, #Luis Suarez , #stiri fotbal