Ce spune cainele tau despre tine

Luni, 21 Martie 2011, ora 18:12
6287 citiri
Ce spune cainele tau despre tine

Cainele pe care il ai poate spune cate ceva despre personalitatea ta. Daca el este activ sau mai lenes, spre exemplu, este posibil ca si tu sa fii la fel. Nici asa-zisii maidanezi nu seamana intre ei, cu atat mai putini reprezentantii diferitelor rase.

Iata, conform Forbes, ce cred posesorii unor rase populare de caini despre ce pot spune acestia, legat de personalitatea lor.

1. Beagle

Cainii care fac parte din aceasta rasa sunt ideali pentru persoanele active si care adora sa petreaca mult timp in aer liber. Acestia sunt usor de intretinut, iar faptul ca sunt prietenosi ii fac sa fie potriviti pentru familiile cu copii. Si, in ciuda latratului lor strident, cainii beagle pot fi curiosi si amuzanti, astfel ca oamenii cu simtul umorului se "inteleg" bine cu ei.

2. Bulldog

Daca alegi un astfel de caine, cel mai probabil cauti sa depui putina munca si sa primesti multa afectiune in schimb. Cainii bulldog adora sa se relaxeze si sa priveasca la televizor cu tine.

3. Dachshund

Acestia se potrivesc oricarei case, in special datorita staturii mici; sunt curajosi si le place sa se joace. Daca ai optat pentru un dachshund, iti place sa petreci timp in aer liber.

4. Ciobanesc german

Pe langa faptul ca sunt cunoscuti drept caini de paza, acestia sunt si ideali pentru familii. Odata ce s-au atasat de membrii familiei tale, vor ramane devotati pentru totdeauna. Sunt neinfricati si au personalitati puternice.

5. Ogarul italian

Daca ai un astfel de caine, inseamna ca pretuiesti gratia si eleganta. In plus, acesti caini sunt si micuti, astfel ca sunt potriviti chiar si pentru locuintele mai putin spatioase.

6. Labrador Retriever

Acesta a fost votat numarul unu in topul celor mai populari caini din America, timp de 19 ani la rand. Labradorii sunt foarte inteligenti si dornici intotdeauna sa iti faca pe plac. Daca ai un astfel de caine, atunci iti place sa fii activ.

7. Poodle

Acestia sunt caini extrem de activi si au nevoie de atentia ta. De asemenea, sunt foarte inteligenti. Persoanele care au un poodle adora provocarea de a tine pasul cu cainele lor si sunt dispuse sa faca orice activitate.

8. Shih Tzu

Acesta este dragalas, jucaus, atent, prietenos si plin de viata, iar ochii lui cauta permanent atentia ta. Cei care au un shih tzu prefera surprizele si sunt gata pentru orice - si trebuie sa fie, cu asa o personalitate langa ei.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#caini stapani, #posesori caini, #indicii personalitate posesori caini, #caien om personalitate, #caracter caine rasa , #animale