Cum alegi vopseaua de par care nu te imbatraneste?

Joi, 01 Iulie 2010, ora 07:03
108526 citiri
Cum alegi vopseaua de par care nu te imbatraneste?

Atunci cand optezi pentru o anume culoare de vopsea pentru par poti face atat o alegere buna, care sa aduca un plus aspectului tau fizic, cat si una mai putin inspirata, care sa te faca sa arati mai in varsta decat esti sau mai obosita.

Stilistii spun ca nuanta parului trebuie sa se armonizeze cu chipul astfel incat sa arati mai tanara si mai slaba, in cazul in care ai nevoie. Pentru a obtine aceste efecte, culoarea se alege in principal in functie de culoarea ochilor si de tonul pielii.

Everyday Health iti da cateva sfaturi care sa te ajute sa faci o alegere cat mai potrivita.

1. Pentru ten cu nuante de crem

Femeile cu acest ten care au ochi inchisi la culoare ar trebui sa aleaga nuante de saten mediu sau roscat mediu. Daca ai ochi caprui, verzi sau albastri poti alege orice intre nuante de castaniu deschis si blond mediu.

Cum sa iti vopsesti parul fara amoniac

2. Pentru ten roscovan

Daca te incadrezi in aceasta categorie si ai ochii negri sau caprui inchis alege nuante de negru, saten mediu sau saten auriu. Daca ai ochi de un caprui deschis, verzi sau albastri si culoarea naturala a parului este intre saten deschis si blond mediu, alege nuante mai deschise si spre auriu sau un castaniu mediu.

Daca ai ochii verzi sau albastri si culoarea naturala a parului este in nuante de blond, opteaza pentru blond auriu sau tonuri aprinse de roscat.

3. Pentru ten masliniu

Daca ai ochi negri alege saten inchis sau castaniu inchis. Daca ai ochi caprui, verzi ori albastri opteaza pentru nuante intre saten deschis si mediu.

4. Pentru femeile de culoare

Daca tonul pielii este mai cald, alege culori care sunt cu o nuanta mai inchisa decat tenul. Nu opta pentru un auriu luminos deoarece s-ar putea sa te alegi cu o nuanta de portocaliu.

Daca tenul este mai inchis, mai rece, alege nuante de castaniu sau cenusiu. Cele mai multe femei de culoare au ochi negri, insa si la alte culori se aplica aceleasi reguli in cazul acestora, deoarece se tine cont mai mult de nuanta tenului in ce le priveste.

Iti cade parul? Se rezolva daca stii ce sa mananci!

5. Pentru ten cu tente de galben, pamantiu

Daca ai ochi negri sau caprui, vei arata bine folosind culori intre negru si castaniu inchis. Daca ai ochii albastri sau verzi, alege castaniu deschis si blond mediu. Fereste-te de nuante aurii.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#vopsit in functie de par, #culori potrivite vopsea par, #sfaturi vopsit acasa , #coafuri