Cele mai dese minciuni spuse de barbati femeilor

Joi, 04 Martie 2010, ora 12:07
11848 citiri
Cele mai dese minciuni spuse de barbati femeilor
Foto: Cosmopolitan

Oricarei persoane i s-a intamplat ca intr-un anumit moment sa isi minta partenerul de viata, insa in momentul in care aceste minciuni devin o obisnuinta, este clar ca exista o problema.

Potrivit unui studiu, barbatii mint de sase ori pe zi, de doua ori mai mult decat femeile. Afla in continuare care sunt minciunile pe care barbatii le folosesc cel mai des.

Sunt blocat in trafic. "Este mult mai usor sa se spuna acest lucru, decat sa incerce sa explice motivul real pentru care intarzie", spune John Amodeo, autorul cartii "Amintiti-va, barbatii nu sunt asa de buni in comunicare ca femeile".

Comic este faptul ca unii barbati apeleaza la aceasta mica minciuna, chiar daca au o problema reala ce ii face sa intarzie.

Nu a fost atat de scumpa. Chiar daca nu impartiti un cont bancar, un barbat nu vrea sa aiba parte de o reactie urata din partea partenerei cand ii spune ca a cumparat ceva scump, asa ca prefera sa spuna ca nu a dat foarte multi bani pe respectivul lucru.

De asemenea, ar putea sa se foloseasca de aceasta minciuna pentru a demonstra ca este responsabil cu banii.

Ce nu stii despre minciunile iubitului tau

Sunt pe drum. Barbatii se folosesc de aceasta scuza pentru a scapa de la un eveniment la care nu vor sa mearga. Stiu ca nu pot scapa, insa pot intarzia, deci scurta durata "supliciului".

Barbatul in cauza este constient de faptul ca daca refuza, va avea parte de numeroase reprosuri din partea iubitei si nu o sa mai aiba liniste. Spunand aceasta minciuna se poate scuza si va ajunge la sfarsitul intalnirii, astfel incat sa nu dureze foarte mult chinul la care este supus.

Nu obisnuiesc sa beau prea mult. Aceasta minciuna poate arata ca exista o problema grava cu adevarat, care va pune in pericol nu numai relatia. Trebuie sa vorbesti cu el despre cat esti de ingrijorata, insa ai grija in ce moment ii spui. Aceasta conversatie trebuie sa aiba loc atunci cand este treaz.

Imi cer scuze nu am vazut apelul, mi-a murit bateria sau nu am semnal sunt minciunile preferate ale barbatilor cand vor sa scape de o conversatie telefonica. De multe ori barbatii apeleaza la aceste minciuni in loc sa iti spuna sa te potolesti cu telefoanele pentru ca au nevoie de putin timp liber.

Daca realizezi ca acesta este motivul, lasa-l in pace putin timp, pentru a apuca sa i se faca dor de tine.

5 minciuni pe care orice barbat le spune

Nu, fundul tau nu pare atat de mare. Barbatii s-au invatat minte, daca nu iti spun acest lucru, tu vei fi suparata si nu vor mai avea parte de sex un timp. "Fiecare barbat are un amic caruia i-a spus Am raspuns gresit la aceasta intrebare o data si prietena mea nu a facut sex cu mine un an", spune Barton Goldsmith, autorul cartii "Emotional Fitness for Intimacy".

Daca totusi vrei sa ii spui ca fundul ei nu este atat de mic pe cum crede, intreaba o amica cum o poti spune, fara sa regreti dupa aceea.

Asta este ultima bere. Expertii spun ca aceasta minciuna este preferata barbatilor cand vor sa scape de prietenele ce ii suna exact in mijlocul unei intalniri cu amicii.

Chiar daca spune acest lucru de trei ori pe noapte, barbatul chiar crede ce spune, mentioneaza Goldsmith. Este la fel ca in cazul unei femei care spune ca aceasta este ultima prajitura....de cinci ori la rand.

Nu e nimic in neregula, sunt bine. Potrivit unui studiu, 52% dintre barbati au spus aceasta minciuna iubitelor lor.

Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
Gabriela Firea: ”Mă bazez foarte mult pe bucureşteni, pe cei care sunt nemulţumiţi de ineficienţa actualului primar” VIDEO
Gabriela Firea: ”Mă bazez foarte mult pe bucureşteni, pe cei care sunt nemulţumiţi de ineficienţa actualului primar” VIDEO
Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei a afirmat că este optimistă şi convinsă că bucureştenii doresc un primar dinamic, eficient, care să fie permanent pe teren, în mijlocul...
#minciuni barbati spuse femeilor, #minciuni relatii cuplu , #intalniri