Reimprospateaza-ti stilul vestimentar de primavara (Galerie Foto)

Miercuri, 29 Aprilie 2009, ora 23:59
5049 citiri
Reimprospateaza-ti stilul vestimentar de primavara (Galerie Foto)
Foto: People

Astenia de primavara, stresul de la munca si din viata persoanala ti-au dat peste cap optimismul si nici macar soarele nu te mai inveseleste asa cum o facea odata.

Ce e de facut in cazul asta? O reinventare a garderobei din aceasta primavara o sa te ajute sa iti reimprospatezi imaginea si sa fii mai increzatoare in fortele proprii.

Este un lucru bine stiut ca starile proaste pot fi atenuate cu o schimbare de look, urmata de cea de atitudine.

Editorialistii de moda de la The Times iti propun zece solutii care sa te ajute sa faci schimbarea de care ai nevoie.

Adopta un stil vestimentar de primavara. Poti alege "haine" boho chic, asa cum face Sienna Miller, sau poti sa alegi o tinuta indrazneata.

Iti iei cizmele de cowboy cu o camasa de in si o fusta de blugi scurta. Nu conteaza ca nu ai incercat pana acum combinatiile astea, niciodata nu e prea tarziu.

Trenciul nu trebuie sa lipseasca din sifonierul tau primavara asta. Este un articol vestimentar care merge si cu fusta si cu blugi, si cu pantofi cu toc si cu balerini. Tu decizi in fata oglinzii cum te imbraci.

Este simplu sa obtii un stil primavaratic, iti cumperi o poseta colorata si ai rezolvat problema.

Dungile marinaresti sunt la moda in primavara asta. Combina o rochie de bumbac in dungi cu o geaca de piele, sau un tricou marinaresc cu blugi.

Daca Katie Holmes poarta blugii lui Tom Cruise, tu de ce nu ai putea? Ca sa nu pari prea masculina asorteaza blugii iubitului tau cu o pereche de pantofi cu toc stiletto.

Jacheta te salveaza cand te afli in impas. Alege o culoare solara, sau o forma masculina, si vei putea sa o combini cu rochii, fuste si blugi. Nu vei da gres.

Bijuteriile supradimensionate sunt "hitul" primaverii. Si nu conteaza daca le porti ziua sau noaptea.

Comiti o crima a modei daca iesi din casa fara ochelarii de soare, primavara asta. Insa pot sa fie ce model vrei tu, ca nu toata lumea poate sa poarte modele supradimensionate si sa arate si bine in acelasi timp.

Verifica agenda, da telefon si fa programarea la pedichiura. E timpul sa scoti sandalele din "vid", ca doar a venit caldura.

Nu poti sa spui ca te bucuri de primavara daca nu ai un articol vestimentar inflorat. Inconjurata de atatea flori vei fi optimista si plina de viata.

Foto: net-a-porter.com

Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună. Am telefonul deschis/ Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună. Am telefonul deschis/ Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
#tinuta primavara, #boho chic, #trenci poseta, #ochelari soare , #intalniri