Nu stii cu ce sa te imbraci de Sarbatori? Vezi tinute de staruri (Galerie foto)

Luni, 23 Decembrie 2013, ora 19:37
4544 citiri
Nu stii cu ce sa te imbraci de Sarbatori? Vezi tinute de staruri (Galerie foto)
Foto: Femme Actuelle

Orice femeie isi doreste sa fie cat mai stralucitoare de Sarbatori, dar mai ales in seara de Revelion. Pentru a va indeplini dorinta, nu e nevoie sa cheltuiti bani multi. Important este sa stiti ce rochie, incaltaminte si accesorii vi se potrivesc.

Si, totusi, daca sunteti lipsite de idei, nu e rau sa trageti cu coada ochiului la tinutele unor staruri, pe care vi le prezinta Femme Actuelle.

Natalie Portman

O fusta lunga purtata cu un top negru, foarte simplu si mulat pe corp, poate da iluzia unei rochii, iar cocul pe cea a unei dansatoare.

Eva Longoria

Rochia de patinatoare este o rochie perfecta care pune in valoare toate siluetele. De preferat sa o purtati cu tocuri inalte, ca Eva Longoria. Nu cu balerini, ca sa nu va transformati intr-o femeie prea copil.

Dita von Teese

Rochia fara bretele este cunoscuta ca tinuta clasica a seratelor. Aici, culoarea bordo profund ii permite actritei sa fie purtata fara a fi asimilata decoratiunilor de Craciun. De asemenea, penele glamour o ajuta sa detina panoplia perfecta pentru un party de Revelion.

Lilly Collins

Celebrul top scurt, drept (anii '90), dar fara a va dezveli buricul, poate fi purtat cu o fusta cu talie inalta, asa ca Lilly Collins. Veti avea un aer retro, anii '70, lipsit de vulgaritate.

Evan Rachel Wood

Rochia paietata este inegalabila, atunci cand se doreste ca toate capetele sa se intoarca, iar Evan a inteles acest lucru. Fara bretele, asimetrica, transparenta in partea de sus, aceasta rochie sustine bine sanii generosi.

Camille Belle

Se poarta manecile lungi, chiar si seara. Cu o rochie scurta, ele dau siluetei o alura specifica modei anilor '60.

Eva Mendes

Look-ul complet negru este mereu o optine buna pentru a seduce. Dantela reuseste sa dea o nota romantica acestei tinute care ar parea putin rigida. Rochia pune insa in valoare silueta Evei Mendes. Accesoriile se potrivesc de minune.

Hailee Steinfeld

Pantalonul care contrasteaza cu un top vesel cu paiete poate servi ca o metoda buna pentru a a strecura un mesaj scurt, la miezul noptii, pe 31 decembrie, cum ar face-o, probabil, Haillee Steinfeld.

Jessica Alba

De ce nu alb pentru o seara de sarbatori. Ca sa evitati sa nu apareti ca o mireasa sau imbracata intr-o camasa de noapte, alegeti o coafura foarte moderna. Jessica Alba nu se insala imbracand o rochie alba, mulata, usor evazata si cu dungulite intre pliuri, pentru a-i conferi o nota originala.

Zoe Saldana

Daca aveti o rochie neagra draguta, pentru a-i da aerul de sarbatoare, ii puteti broda perle in zona buzunarelor si spre cea a gatului.

Primar vizat de mai multe dosare pentru fraudarea alegerilor în favoarea PNL, candidează acum sub sigla PSD. „Au furat voturile fără niciun resentiment”
Primar vizat de mai multe dosare pentru fraudarea alegerilor în favoarea PNL, candidează acum sub sigla PSD. „Au furat voturile fără niciun resentiment”
Primarul comunei Ciorani din județul Prahova, Voicu Marin, trimis în judecată pentru falsificarea documentelor electorale, în favoarea Partidului Naţional Liberal, la alegerile locale din anul...
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Stelian Ion, deputat USR, candidat al alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa, atrage atenţia că semnătura sa şi a altor colegi din USR Constanţa apare în mod fraudulos pe lista de...
#moda, #tinute de sarbatori, #tinute staruri , #moda