Cele mai bune 5 filme cu Russel Crowe

Duminica, 01 Noiembrie 2020, ora 09:52
5217 citiri
Cele mai bune 5 filme cu Russel Crowe

De la L.A. Confidential la Gladiatorul, lista celor mai bune filme cu Russel Crowe este plina cu productii care mai de care mai alese. De-a lungul carierei actorul neozeelandez a oferit cateva roluri memorabile - si-a transformat corpul, mintea si sufletul si s-a pus in pielea personajului pentru a oferi cea mai buna interpretare posibila. Pacat ca nu toate acestea au fost premiate cu Oscar.

Asadar, LIFE.ro va invita sa aflam impreuna cum arata o lista subiectiva cu cele mai bune cinci filme cu Russel Crowe:

Mystery, Alaska (1999)

Lansat in acelasi an in care Russel Crowe a facut cel mai mare rol al carierei sale, aceasta comedie sportiva, Mystery, Alaska a aparut cu putin timp inainte de marea intorsatura ce avea sa o ia viata sa profesionala. Adesea trecuta cu vederea in detrimentul altor evenimente sportive mai mari si mai bune ale epocii, povestea unui grup mic de jucatori de hochei amatori care au participat la New York Rangers intr-un joc expozitional in aer liber este inca una distractiv de urmarit mai ales datorita per-formantei lui Crowe in rolul serifului local si capitan de echipa, John Biebe.

Cinderella Man (2005)

Sase ani mai tarziu dupa aparitia in Mystery, Alaska, Russell Crowe se intoarce la stilul sportiv in aceasta drama emotionanta in care il joaca pe James J. Braddock, un fost boxer irlandezo-american care este fortat sa se intoarca in ring dupa o accidentare, pentru a reusi sa-si intretina familia in timpul Marii Recesiuni. Oricine mai putin carismatic sau talentat s-ar fi pierdut atunci cand ar fi fost pus fata in fata cu Renee Zellweger si cu Paul Giamatti, dar nu si Crowe.

A Beautiful Mind (2001)

Russel Crowe joaca rolul aclamatului, dar totusi tulburatului profesor de matematica, John Nash, in aceasta drama biografica semnata de Ron Howard. Portretul porneste de la vremurile primelor zile la Princeton si pana la decernarea premiului Nobel din 1994 si arata bataliile pe care Nash le duce cu schizofrenia paranoida, momente exceptional de dureroase descrise impecabil de Crowe. Si chiar daca unele dintre detaliile bolii mintale a lui John Nash sunt accentuate pentru mai mult dramatism in fata Academiei americane de Film, acest lucru nu pune nici o umbra asupra talentului lui Russel Crowe.

Gladiator (2000)

Am ajuns si la povestea lui Ridley Scott ce a reusit sa-l transforme pe Russel Crowe intr-un super star international, peste noapte, dar asta s-a intamplat pe buna dreptate. Interpretarea lui Crowe in rolul lui Maximus Decimus Meridius care se transforma peste noapte din general al armatelor romane intr-un gladiator sclav si care incearca sa supravietuiasca doar pentru a se razbuna pe cel care i-a omorat sotia si copilul, este una absolut legendara. Nu e de mirare ca Russel Crowe a plecat acasa cu un Oscar pentru cel mai bun actor, o interpretare care inca nu a fost egalata.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#top filme Russel Crowe box office , #stiri life style