Mariah Carey pare ca explodeaza intr-o rochie prea stramta

Luni, 03 Mai 2010, ora 13:39
8759 citiri
Mariah Carey pare ca explodeaza intr-o rochie prea stramta
Foto: Daily Mail

Mariah Carey tine sa-si reinnoiasca juramintele de casnicie in ficare an, numai ca jurnalistii o avertizeaza ca anul viitor, daca nu slabeste, sa aleaga macar alta rochie.

La sfarsitul saptamanii trecute, cuplul Mariah Carey - Nick Cannon a organizat la casa din Beverly Hills o ceremonie privata, la doi ani de la nunta care a avut loc in Bahamas. Actorul Nick Cannon, care este cu 12 ani mai tanar decat Mariah, si-a cunoscut viitoarea sotie in timpul filmarilor pentru videoclipul piesei "Bye Bye".

Mariah Carey si Nick Cannon s-au casatorit pentru a treia oara

Daily Mail a reusit sa obtina o fotografie de la ceremonia de vineri, iar rezultatul nu este deloc magulitor pentru diva pop.

Cunoscuta pentru vocea puternica dar si pentru formele de invidiat, Mariah Carey (40 de ani) pare ca "explodeaza" in rochia prea stramta. In ultima perioada cantareata are probleme mari cu kilogramele in plus.

La inceputul anului, in februarie, dupa ce si-a afisat formele prea generoase in timpul unui concert sustinut la Los Angeles, presa a scris despre ea ca ar putea fi insarcinata.

M.M.

#Mariah Carey grasa, #Mariah Carey sot , #stiri Mariah Carey