CNA ar putea tine sedinte fara Laura Georgescu. In noi inregistrari, sefa CNA vrea "sa calce pe cap"

Joi, 03 Iulie 2014, ora 11:25
4409 citiri
CNA ar putea tine sedinte fara Laura Georgescu. In noi inregistrari, sefa CNA vrea "sa calce pe cap"
Foto: CNA

Narcisa Iorga, unul din membrii Consiliului National al Audiovizualului, sustine ca numai daca se solidarizeaza si ceilalti colegi ar putea fi impiedicata Laura Georgescu, presedintele CNA, sa mai conduca institutia.

Narcisa Iorga a aratat ca in acest moment activitatea CNA este complet blocata. "Unii angajati spun ca ne vom mai vedea in septembrie. Laura Georgescu prefera sa nu faca sedinte pentru ca nu-si poate explica atitudinea. In aceasta perioada expira mai multe licente, un post de televiziune ar putea ramane fara licenta si e posibil sa nu mai emita", a explicat Narcisa Iorga situatia din CNA, pentru Realitatea Tv.

Iorga a mentionat insa faptul ca exista o solutie de continuare a activitatii CNA, cu conditia insa ca ceilalti membri ai consiliului sa se solidarizeze si sa tina sedintele fara Laura Georgescu.

"Am constatat ca sedintele Consiliului pot fi conduse de vicepresedinte sau de oricare dintre membri, nu neaparat de presedinte. Asadar, institutia poate functiona si in absenta presedintelui daca membrii solidarizeaza in a respinge ideea de a fi condusi de un astfel de om cum e Laura Georgescu dupa ce au vazut aceste inregistrari.

Daca sunt patru membri care solidarizeaza, CNA poate sa isi blocheze activitatea pana Georgescu isi da demisia. Suntem trei, ne mai trebuie unul", a spus Narcisa Iorga.

Laura Georgescu refuza sa demisioneze. PP-DD sesizeaza DNA, legea CNA s-ar putea modifica (Video)

In alte inregistrari furnizate miercuri de Realitatea Tv, sefa CNA vorbeste despre cum ar trebui "calcate pe cap" anumite persoane sau firme.

"Ma deranjeaza ca UPC care in sfarsit m-a solicitat sa ne intalnim si cu Romtelecom, Dolce, sa ne dea, mai, servere, sa incepem sa lucram. Imi vine sa iau ferastraul sa-ti tai pe rand membre, bucati din corp care iti atarna. Calca-i, mai, pe gat si zi-le du-te dracu, cand fac achizitie la tine mai imi faci tu mie contestatie?", spune presedintele CNA in inregistrare.

"Calca-i in puii mei pe gat ca nu suntem datori nimanui in viata. Intelege romaneste si du-te ca in branza in ei! Da-i dracu! Pe foamea asta? Fratilor, eu nu va inteleg ce aveti", adauga Laura Georgescu.

In alte inregistrari anterioare, sefa CNA poate fi auzita cum vorbeste despre favorizarea postului Romania Tv, detinut de deputatul PSD Sebastian Ghita, dar si cum se exprima in legatura cu presedintele Comisiei pentru Cultura a Senatului, ca despre "jigodia de Georgica".

Desi mai multi oameni politici i-au cerut demisia, iar parlamentarii PP-DD au depus o sesizare la DNA impotriva ei, Laura Georgescu nu poate fi demisa, CNA fiind un organism autonom. Ea a respins acuzatiile, spunand ca inregistrarile au fost contrafacute.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Laura Georgescu CNA sedinte solidarizare, #Georgescu CNA actovitate blocata, #Narcisa Iorga solidarizare fara georgescu , #CNA
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Poza Lazar
Lazar
rank 5
Laura Georgescu,o grajdana a mogulilor !