Încă un film românesc cu înjurături face furori pe Netflix. E pe primul loc în top

Vineri, 03 Februarie 2023, ora 08:52
13569 citiri
Încă un film românesc cu înjurături face furori pe Netflix. E pe primul loc în top
Mirciulica conduce în topul filmelor de pe Netflix FOTO Facebook

Producția românească „Mirciulică“, realizată de Mircea Bravo, a intrat în forță pe Netflix, fiind pe primul loc în top, deși filmul se încadrează în tiparul ultimelor producții autohtone, adică nu e lipsit de înjurături.

"În online, facem clipuri fără înjurături, însă pentru noi a fost un efort mare să ieșim pe cinema, a însemnat să ieșim din zona de confort. Ca să ieșim din zona de confort, ne-am dorit mult să fie un film bun, un film logic. De aceea, în unele momente a trebuit să folosim înjurături. Poți să faci film și fără înjurături, asta ne dorim pe termen lung: să facem filme pentru toate categoriile de vârstă, filme care să transmită niște valori sănătoase, dar pentru primul film era mult prea greu. «Nuntă pe bani» va fi un film fără înjurături“, a povestit Mircea Bravo într-un podcast, conform Adevărul.

„Mirciulică“ este filmul de debut al lui Mircea Bravo, care joacă și rolul principal în poveste. Filmul a fost lansat în cinematografe în data de 7 octombrie 2022 și a adunat peste 300.000 de spectatori plătitori de bilete (încasări de 1,6 milioane de dolari).

#mirciulica, #Film, #netflx, #locul 1, #Romania, #injuraturi , #stiri media