Cine e activista din educație care va reprezenta România la Miss World 2024 FOTO

Vineri, 26 Ianuarie 2024, ora 10:36
3577 citiri
Cine e activista din educație care va reprezenta România la Miss World 2024 FOTO
Ada Maria Ileana FOTO facebook

Ada-Maria Ileana este tânăra de 26 de ani, care va reprezenta România pe scena Miss World după 6 ani de absență.

Cea de-a 71-a ediție a celui mai mare concurs de frumusețe din lume va avea loc între 18 februarie și 9 martie 2024, în India.

Ada este o veterană a competițiilor de Miss, fiind deja cunoscută pentru reprezentarea României la Miss International 2022 (Japonia), Miss Tourism International 2018 (Malaezia) și Miss Tourism World (China). Frumoasa tânără de 26 de ani este profesor de limba engleză, model și creator de conținut.

Mai mult, ea este fondatoarea și Președintele Asociației „Investitorii în visuri”, ONG care oferă cursuri de formare profesională fetelor aflate în centre de plasament, asigurându-le o viitoare meserie atunci când vor ieși din sistemul social.

Ada este din București și este Master of Science în Politici Publice, la University College London. Este licențiată în Studii de Securitate (Universitatea din București, Facultatea de Științe Politice) și e pasionată de relații internaționale și diplomație. De 7 ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge. Munca sa cu copiii a determinat-o să își dorească să îmbunătățească sistemul educațional din România. De aceea, Ada organizează acțiuni caritabile, menite să îi ajute pe copiii din mediile defavorizate, cu acces redus la o educație de calitate. Printre acestea amintim două ediții de prezentări de modă caritabile, workshop-uri și alte evenimente de strângere de fonduri.

Pe lângă activismul din domeniul educației, Ada își folosește platforma pentru promovarea României, a culturii și valorilor românești. Ea a dus costumul popular românesc autentic pe scenele internaționale, dar și pe social media, ca întreaga lume să poată admira măiestria strămoșească a românilor. Ada colaborează cu numeroși designeri români pentru a populariza creațiile lor pe plan internațional.

De asemenea, una dintre pasiunile Adei o reprezintă muzica, ea cânta încă de la vârsta de 3 ani. Este absolventă a Școlii de Arte din București, unde timp de 8 ani a studiat canto și pian și a activat în Corul Meloritm (cu numeroase premii internaționale și naționale).

„Sunt extrem de onorată să reprezint din nou România, de data aceasta la Miss World, dar este și o mare responsabilitate, căci țara noastră revine după 6 ani la această competiție. Mă simt mai pregătită ca niciodată pentru această provocare, chiar dacă știu că nu va fi deloc ușor să concurez cu peste 100 de femei extraordinare. Ca de fiecare dată, voi pune tot sufletul și îndârjirea pentru ca România să se prezinte impecabil și, de ce nu, să câștige pentru prima dată un mare concurs de frumusețe. În drumului meu către coroana Miss World, îmi concentrez eforturile pe activitatea caritabilă pentru a da înapoi comunității, în special prin ONG-ul pe care îl conduc, „Investitorii în Visuri”. Le mulțumesc tuturor celor care îmi sunt alături în această minunată echipă a României!

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
Echipa de fotbal FCSB a întâlnit formaţia Farul Constanţa, sâmbătă, pe Arena Naţională, într-o partidă care a pus capăt luptei pentru titlu în Superliga. Cu 46 de puncte în...
#Miss World Romania, #ada maria ileana, #reprezentanta, #Romania, #concurs, #frumusete, #India , #stiri media