Netflix difuzează în octombrie unul dintre cele mai așteptate seriale

Duminica, 01 Octombrie 2023, ora 08:44
6758 citiri
Netflix difuzează în octombrie unul dintre cele mai așteptate seriale
Netflix FOTO Pixabay

Netflix prezintă în octombrie "Lupin": Partea 3, un nou sezon în care cel mai căutat gentilom al Franţei se întoarce, dar fantomele trecutului nu sunt niciodată prea departe şi un eveniment neaşteptat îi va da toate planurile peste cap.

Alte noutăți sunt "Pain Hustlers", un film care priveşte printr-o lentilă tăioasă, dar revelatoare la ceea ce unii oameni fac din disperare, iar alţii din lăcomie, regizat de David Yates, cu Emily Blunt şi Chris Evans în rolurile principale, dar și "Beckham", un documentar cu patru părţi, care spune povestea nevăzută a unui star al fotbalului devenit reper cultural.

Pe lângă acestea, vor putea fi văzute: "The Fall of the Usher House", unde Mike Flanagan semnează acest serial horror sinistru, bazat pe lucrările lui Edgar Allan Poe; "Fair Play", un thriller palpitant despre relaţii, scris şi regizat de Chloe Domont, cu Phoebe Dynevor şi Alden Ehrenreich în rolurile principale; "Pluto", o nouă producţie anime bazată pe seria originală de benzi desenate cu acelaşi nume şi semnată de Naoki Urasawa şi Osamu Tezuka. 

În plus, cele şapte sezoane din "True Blood", dar şi filmele "Little Women", "Mean Girls", "The Lost City" şi "Step Up" vor fi pe platformă.

"Beckham", din 4 octombrie

"Beckham", regizat de Fisher Stevens, un documentar cu patru părţi, spune povestea nevăzută a unui star al fotbalului devenit reper cultural. Deşi numele lui David Beckham este unul dintre cele mai cunoscute de pe planetă, puţini îl cunosc cu adevărat. De la începuturile umile într-o familie din clasa muncitoare din estul Londrei, perseverenţa şi dorinţa lui de a câştiga şi lupta pentru a găsi echilibrul între ambiţie, iubire şi familie, povestea lui David este una a măririlor şi căderilor de la înălţimi ameţitoare. Serialul te poartă prin tot acest carusel, dezvăluindu-ţi povestea surprinzătoare, intimă şi revelatoare a unuia dintre cei mai cunoscuţi şi atent analizaţi sportivi ai tuturor timpurilor.

În documentarul BECKHAM, Fisher Stevens (Palmer, And We Go Green, The Cove), câştigător al premiului Oscar, alături de producătorul John Battsek (One Day in September, Searching for Sugar Man, Iarnă în flăcări: Lupta Ucrainei pentru libertate) câştigător al premiului Oscar şi al premiului Emmy, îi surprind pe David, pe soţia lui Victoria, familia, prietenii şi coechipierii lui aşa cum nu au mai fost văzuţi până acum. Rezultatul este un portret intim al omului David Beckham, dar şi o cronică a sportului contemporan şi a culturii celebrităţii.

"Lupin", partea 3, din 5 octombrie

Nevoit să se ascundă, Assane trebuie să înveţe să trăiască departe de soţia şi de fiul său. Conştient de suferinţa pe care le-o provoacă, Assane nu mai rezistă şi decide să se întoarcă la Paris şi să le facă o propunere nebunească, şi anume să părăsească Franţa şi să înceapă o nouă viaţă în altă parte. Dar fantomele trecutului nu sunt niciodată prea departe şi un eveniment neaşteptat îi va da toate planurile peste cap.

Serialul este creat de George Kay, în colaborare cu François Uzan, regizat de Ludovic Bernard, Podz (Daniel Grou) şi Xavier Gens şi îl are ca protagonist pe: Omar Sy. Alături de el: Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Soufiane Guerrab, Shirine Boutella.

"Pain Hustlers", din 27 octombrie

Liza Drake (Emily Blunt) este o mamă singură care lucrează cu ora. Ea tocmai şi-a pierdut slujba şi se află la capătul puterilor. O întâlnire întâmplătoare cu reprezentantul de vânzări a unei companii farmaceutice Pete Brenner (Chris Evans) o pune pe o traiectorie ascendentă din punct de vedere economic, dar dubioasă din punct de vedere etic, pe măsură ce este implicată într-o periculoasă schemă de escrocherie. Confruntarea cu şeful ei din ce în ce mai deranjat (Andy Garcia), starea medicală înrăutăţită a fiicei ei (Chloe Coleman) şi o conştientizare tot mai mare a devastării pe care compania o provoacă o obligă pe Liza să-şi analizeze alegerile. Pain Hustlers priveşte printr-o lentilă tăioasă, dar revelatoare la ceea ce unii oameni fac din disperare, iar alţii din lăcomie. Filmul este regizat de câştigătorul premiului BAFTA David Yates, produs de Lawrence Grey, şi îi are în distribuţie şi pe Catherine O'Hara, Jay Duplass şi Brian d'Arcy James. În distribuţie: Emily Blunt, Chris Evans, Catherine O'Hara, Chloe Coleman, Jay Duplass, Brian D'Arcy James, Amit Shah şi Andy Garcia.

Seriale

"Everything Now", din 5 octombrie

O tulburare de alimentaţie îi ia luni din viaţă, aşa că Mia, o fată de 16 ani, concepe o listă de experienţe esenţiale pentru o adolescentă şi recuperează timpul pierdut.

"Strong Girl Nam-Soon", din 7 octombrie

Revenită în Coreea pentru a-şi găsi familia, o tânără ajunge să-şi pună la încercare puterile supraomeneşti într-un caz de droguri.

"Di4ries": Sezonul 2, partea 1, din 10 octombrie

Îi aşteaptă un nou an de şcoală, iar prietenii sunt acum într-o nouă clasă 3D. Vor reuşi să rămână uniţi când sentimentele şi relaţiile sunt puse la încercare?

"Pact of Silence", din 11 octombrie

O influenceriţă de pe reţelele sociale se amestecă în vieţile a patru femei, mânată de dorinţa de a afla adevărul despre naşterea ei şi a se răzbuna.

"The Fall of The House of Usher", din 12 octombrie

Pentru a-şi asigura averea, doi fraţi lipsiţi de scrupule construiesc o dinastie care începe să se destrame când moştenitorii lor mor în mod misterios, unul câte unul.

"Bodies", din 19 octombrie

Patru detectivi, patru linii temporale, o singură victimă. Pentru a salva viitorul, ei trebuie să rezolve mai întâi cazul crimei care a schimbat cursul istoriei.

"Neon", din 19 octombrie

Un aspirant la statutul de star reggaeton şi cei mai buni prieteni ai săi se mută în Miami în căutarea succesului, trecând împreună peste obstacole şi adevăruri dure.

"Big Mouth", sezonul 7, din 20 octombrie

Puştii din Big Mouth merg la liceu, dar nu înainte ca grijile legate de noii prieteni şi noile şcoli să le facă vieţile şi mai grele.

"Creature", din 20 octombrie

Un cercetător nechibzuit cade pradă unei tragedii în Istanbul, iar ucenicul său foloseşte metode netestate pentru a-i continua munca, însă consecinţele sunt devastatoare.

"Elite", sezonul 7, din 20 octombrie

Omar s-a întors. Iván are inima frântă. Isadora îşi gestionează probleme cu familia ei periculoasă. Vor reuşi elevii din Las Encinas să aibă încredere unii în alţii?

"Absolute Beginners", din 25 octombrie

Aflate în vacanţă la mare, două adolescente, bune prietene, întâlnesc un sportiv profesionist aspirant şi încearcă să-l convingă să joace într-un scurtmetraj senzual.

"Tore", din 27 octombrie

După moartea celui mai bun prieten, un tânăr de 27 de ani imatur şi dezorientat se aruncă în lumea necunoscută a sexului, drogurilor şi autodescoperii.

Filme

"Ballerina", din 6 octombrie

Plângând pierderea unei prietene dragi pe care n-a putut-o ajuta, o femeie bodyguard vrea să-i împlinească ultima dorinţă: o dulce răzbunare.

"The Conference", din 13 octombrie

Un grup de angajaţi din sectorul public se luptă nu doar cu propriile neînţelegeri, ci şi cu un criminal însetat de sânge într-un teambuilding aparent inofensiv.

"Flashback", din 20 octombrie

O profesoară de yoga îşi revede viaţa în timpul spargerii casei, soldate cu morţi, şi e aruncată într-o cursă disperată în trecut pentru a-l salva pe bărbatul iubit.

"Fair Play", din 6 octombrie

O promovare neaşteptată la un fond de investiţii unde competiţia e acerbă aduce tensiune în relaţia unui cuplu, ameninţând să destrame mai mult decât logodna lor recentă.

"Disco Inferno", din 20 octombrie

În timp ce se pregăteşte să încingă ringul de dans într-o discotecă de top din L.A., un tânăr cuplu invocă o prezenţă întunecată care râvneşte la copilul lor nenăscut.

"Sister Death", din 27 octombrie

După o copilărie marcată de un miracol, Narcisa devine novice şi începe să le predea fetelor de la o fostă mănăstire bântuită de o prezenţă tulburătoare.

Documentare

"Race to the Summit", din 4 octombrie

Neînfricaţii alpinişti Ueli Steck şi Dani Arnold sunt rivali, sfidând moartea pentru a atinge recorduri de viteză pe versanţii nordici ai Alpilor elveţieni.

"Vjeran Tomic: The Spider-Man of Paris", din 20 octombrie

Responsabilul pentru spargerea de la Muzeul de Artă Contemporană din Paris din 2010 povesteşte cum a reuşit cel mai mare jaf de obiecte de artă din istoria Franţei.

"Life on our planet", din 25 octombrie

Incredibila poveste a celor patru miliarde de ani de viaţă pe Pământ este relatată într-un serial creat de Steven Spielberg şi de cei care au realizat Our Planet.

Va candida Marcel Ciolacu la prezidențiale? „După 20 de ani, este cazul să fie un preşedinte mai de stânga. Vedem după 9 iunie”
Va candida Marcel Ciolacu la prezidențiale? „După 20 de ani, este cazul să fie un preşedinte mai de stânga. Vedem după 9 iunie”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că va decide dacă va candida sau nu la scrutinul prezidenţial în funcţie de rezultatul alegerilor comasate - locale şi europarlamentare - din 9 iunie....
Marcel Ciolacu: Clotilde Armand a făcut praf Sectorul 1, e plin de mizerie, de şobolani, scandaluri. Nu se pricepe la administraţie
Marcel Ciolacu: Clotilde Armand a făcut praf Sectorul 1, e plin de mizerie, de şobolani, scandaluri. Nu se pricepe la administraţie
Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat despre Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, că are o atitudine de tipul “noi suntem proşti şi dânsa e deşteaptă”. El...
#Netflix, #filme, #seriale, #lupin, #octombrie, #noutate, #asteptari , #stiri media