Regina sanilor din showbizz-ul romanesc

Miercuri, 28 Ianuarie 2009, ora 12:52
7947 citiri
Regina sanilor din showbizz-ul romanesc
Foto: monica-anghel.ro

Clasamentul intocmit, saptamana trecuta, de Click!, care ierarhiza vedetele autohtone in functie de circumferinta bustului a fost contestat de Monica Anghel, artista care nu a fost inclusa in acest top.

Ea pretinde ca o poate detrona oricand pe castigatoare, circumferinta bustului ei fiind cu doi centimetri mai mare decat a ocupantei primei pozitii.

Monica Anghel a declarat, in direct la Europa FM, ca merita pozitia fruntasa in clasamentul intocmit de Click!, bustul ei natural masurand 109 centimetri, fata de cei 107 ai Aneimaria Prodan.

Invingatoare la categoria musca

Pentru Monica au facut lobby si colegii ei barbati, a caror parere e demna de luat in seama din moment ce o vad zilnic pe solista, cu sau fara decolteu.

"Intr-adevar, eu ar trebui sa fiu Regina sanilor pentru ca am 109 cm! Daca altele investesc bani grei in silicoane, eu am avut norocul sa fiu inzestrata de la natura", a marturisit amuzata Monica.

In replica la declaratia Monicai, presedinta clubului de fotbal din Buftea a marturisit: "Eu ma tot chinui sa slabesc. Nu e deloc o fericire sa ai sanii asa de mari. Am niste dureri groaznice de spate. Nu ma supar daca Monica vrea sa fie pe primul loc, important e ca eu am detinut deja acest titlu. Poate ca ar fi mult mai bine daca topurile astea ar fi facute in functie de kilograme. Eu cred ca ma incadrez la categoria musca".

Luciu straluceste din umbra

Clasamentul care a nascut atatea dispute o situeaza pe Anamaria Prodan pe prima treapta a podiumului, gratie bustului de 109 cm, urmata indeaproape de Rita Muresan, cu 106 cm, si mamica Nicoleta Luciu, cu 103 cm. Roxana Ionescu (alias Mama Natura) n-a reusit sa impuste decat o mentiune, cu cei 94 de cm ai sai.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#topul sanilor, #bust, #circumferinta, #Anamaria Prodan, #Monica Anghel, #Nicoleta Luciu, #Mama Natura , #stiri Nicoleta Luciu