Tribunalul Bucuresti: Nicusor Constantinescu poate fi tratat in tara. Suspiciuni ca a falsificat documente medicale

Luni, 30 Iunie 2014, ora 17:24
3970 citiri
Tribunalul Bucuresti: Nicusor Constantinescu poate fi tratat in tara. Suspiciuni ca a falsificat documente medicale

Nicusor Constantinescu este suspectat ca a falsificat scrisoarea medicala in baza careia instanta a decis ca poate pleca la tratament in SUA. In plus, Tribunalul Bucuresti a decis ca presedintele CJ Constanta poate fi tratat si intr-un spital din sistemul public de sanatate din Romania.

Informatiile apar in motivarea deciziei TB in urma careia a fost emis mandat de arestare preventiva pe numele lui Nicusor Constantinescu, care este in prezent dat in urmarire internationala pentru ca nu a revenit in tara pana la data de 5 iunie, asa cum se angajase in fata instantei, informeaza Digi24.

Astfel, in motivare sunt subliniate cateva aspecte grave, cum ar fi faptul ca semnatura trecuta pe scrisoarea medicala difera foarte mult de cele care apar pe celelalte documente semnate de acelasi medic, depuse la dosarul medical al lui Nicusor Constantinescu.

Mai mult, conform sursei citate ar exista un mail trimis de Nicusor Constantinescu medicului respectiv, in care i se spunea ce sa scrie in documentul transmis instantei de judecata, mai exact ca ar fi trebuit sa rezulte in mod expres ca avea nevoie de tratament in SUA. De asemenea, scrisoarea medicala remisa de Nicusor Constantinscu nu este nici datata, in text aparand o expresie atemporala - "in prezent".

Judecatorul de drepturi drepturi si libertati a pus sub semnul intrebarii si diagnosticul lui Nicusor Constantinescu, apreciind ca acesta ar putea fi tratat sub paza intr-un spital din sistemul public romanesc.

In incheierea motivarii, judecatorul a subliniat faptul ca Nicusor Constantinescu a "sfidat" de foarte multe ori pana acum organele judiciare, motiv pentru care s-a emis mandatul de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele lui.

Decizia TMB poate fi contestata, iar recursul se va judeca in regim de urgenta in zilele urmatoare la Curtea de Apel Bucuresti.

Nicusor Constantinescu a fost lasat de instanta sa mearga la tratament in SUA, dar s-a angajat ca va reveni in tara pana la data de 5 iunie. Ulterior el nu s-a mai intors, dar a trimis spre publicare o serie de fotografii in care apare in tinuta de spital, tinand in mana un cotidian american din data de 17 iunie. Contactati din Romania, medicii de la spitalul la care acesta sustinea ca este internat au infirmat informatia conform careia el ar mai fi in spital la acea data.

Mandatul de arestare a fost emis pe numele sau in lipsa. Conform procedurilor, Nicusor Constantinescu a fost dat in urmarire nationala si reprezentantii autoritatilor l-au cautat la domiciliu, in Constanta, fara succes insa. Ulterior, a fost emis mandat de urmarire internationala, prin Interpol.

Nicusor Constantinescu va fi dat in urmarire internationala

Daca va fi gasit, Nicusor Constantinescu va fi adus incatusat in tara si incarcerat.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Nicusor Constantinescu spital, #Nicusor Constantinescu falsificat scrisoare medicala , #DNA
Comentarii
Poza Dele
Dele
rank 5
Poza coolsnow
coolsnow
rank 5
asta sa le fie invatare de minte magistratilor