Declaratie surprinzatoare: Relatia dintre Oana Zavoranu si Tomer e aceeasi ca cea dintre mine si Mihai Morar

Joi, 20 Martie 2014, ora 14:59
2781 citiri
Declaratie surprinzatoare: Relatia dintre Oana Zavoranu si Tomer e aceeasi ca cea dintre mine si Mihai Morar
Foto: Facebook/Oana Zavoranu Official

Relatia dintre Oana Zavoranu si Tomer este un subiect discutat intens in aceste zile. La o zi dupa ce vedeta TV a dat de inteles ca are o legatura cu tanarul respectiv, mama sa arunca bomba: este o relatie platonica.

"Tomer este un baiat tanar, viitor medic stomatolog, care este indragostit de Oana. Dar nu este singurul. Oana este foarte curtata si indragita de foarte multi barbati. Tomer e baiat, nu barbat. E foarte tanar. E normal sa fie indragostit daca i-a picat cu tronc. Oanei ii place foarte mult de Tomer, dar asta nu inseamna altceva.

Si eu il plac pe Mihai Morar, imi e simpatic. Dar asta nu inseamna mai mult. Una e sa iti placa. Relatia lor e nevinovata. E o relatie platonica deocamdata. Da (relatia dintre ei e aceeasi ca intre Marioara Zavoranu si Morar - n.red.) ", a declarat Marioara Zavoranu la Antena Stars.

Schimbare radicala pentru o vedeta: Se opereaza a saptea oara la sani si isi scoate tatuajele

Mama fostei prezentatoare TV a precizat ca fiica sa are alte preocupari in prezent si ca pregateste multe surprize, printre care si un lung metraj despre care spune ca spera sa o duca la festivalul de film de la Cannes.

"Oana are alte preocupari. Alte proiecte. O intereseaza foarte mult sa ajunga sa recupereze tot ce a pierdut in acesti ani. Are proiecte foarte frumoase. Are proiecte in moda, in film.

Eu o ajut si material si o sprijin, pentru ca nu este usor sa faci un lung metraj. Vreau sa ajung la Cannes. Imi fac toalete pentru Cannes. De ce sa nu o insotesc. V-ati obisnuit numai cu cancanuri ieftine, dar in viata se pot face si lucruri mai adevarate", a adaugat aceasta.

Despre o eventuala casatorie, Marioara Zavoranu spune ca nu se discuta asa ceva, deoarece Oana a fost maritata si nu isi mai doreste asa ceva.

Oana Zavoranu se reapuca de cantat

Printre surprizele pe care le pregateste Oana se afla si un proiect cu trustul Intact, dar si....revenirea in muzica.

"De exemlu, a fost invitata de cei mari de la Antene pentru niste proiecte. Este solicitata. A fost la negocieri acum vreo 4-5 zile. Ca sa iti mai dau o bomba, o sa va faca o mare surpriza: se apuca de cantat. A mai cantat, dar nu in felul asta", a conchis Marioara Zavoranu.

#Oana Zavoranu Tomer, #Oana Zavoranu relatie Tomer, #Oana Zavoranu emisiune, #Oana Zavoranu film , #stiri Oana Zavoranu