Care pe care: Directorul Colegiului "Unirea" din Stei respinge suspiciunile de frauda la Bacalaureat si il acuza pe seful ISJ Bihor ca minte, ca sa isi razbune un cumnat!

Marti, 30 Iunie 2020, ora 16:48
42 citiri
Dupa ce seful Inspectoratului Scolar Judetean Bihor, Virgil Blage, a relatat ca la Colegiul Tehnic "Unirea" din Stei s-au produs mai multe nereguli in timpul Bacalaureatului, care ii provoaca niste suspiciuni in ceea ce priveste corectitudinea elevilor, directorul Lucian Cernea a respins vehement orice acuzatie ca in aceasta scoala s-ar fi orchestrat o fraudare a examenului.

Mai mult, Cernea il acuza pe Blage ca minte si denigreaza intentionat scoala, doar pentru a-si razbuna un cumnat, care a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.