Oreste și soția, vieți paralele: "Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine"

Miercuri, 11 Octombrie 2023, ora 08:12
10927 citiri
Oreste și soția, vieți paralele: "Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine"
Oreste și Lili Teodorescu

Oreste a povestit momentele dificile prin care familia lui a trecut. Într-o perioadă, fostul om de televiziune și soția lui trăiau vieți paralele.

Atât Oreste, cât și Lili ajunseseră să aibă pe altcineva în viața lor. În podcastul Vorba lui Jorge, Oreste Teodorescu a povestit despre perioada aceea și cum s-a refăcut cuplul lor.

„Nu mi-a fost ușor. După șase ani de fidelitate asumată, instinctele mele de prădător se atrofiaseră. Dar am descoperit, surprins, că vechile obiceiuri nu se uită niciodată și am început un dans pe coji de ouă. Mă încărcam cu iluzii prin paturile unor doamne și domnișoare dispuse și veneam acasă ceva mai blând, mai tolerant și, cică, mai iubitor!

Curând, aveam să înlocuiesc sentimentul de vinovăție cu vanitatea că sunt atât de deștept, încât nu mă poate prinde nimeni, dar Lili se îndepărta din ce în ce mai mult de mine. Încercasem s-o țin aproape, plecând eu hai-hui, dar instinctul ei de femeie sănătoasă o trăgea de mânecă.

Lucrurile începuseră să coboare într-un derizoriu nemeritat. Aproape că ne uram. Până și sexul dintre noi (cândva punctul nostru forte) începuse să semene cu ungerea unei felii de pâine uscată cu margarină. Îmi repetam că o nouă cucerire îmi va da puterea să trec peste, să conserv o relație pe care nu doream s-o distrug. Sabina (n.r. - fiica lor) nu bănuia nimic. Încă era un copil fericit! Până când, într-o zi, Lili mi-a spus că o înșel (…).

Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine. Povestea noastră se pregătea să intre într-o cutie prăfuită, unde zac toate iubirile irosite, sfârșite prost, urâțite. Prietenii mei nu mai erau și ai ei", a povestit Oreste.

La Paris l-a cuprins dorul

Oreste a povestit că și-a regăsit dorul de familie și iubirea pentru soția lui în timpul unei vacanțe pe care o petrecea cu fiica lui la Paris.

"Și, într-o zi, la Paris, chinuit de o otita sinistră, uitându-mă la fiica mea cum se da într-un carusel, m-a cuprins, brusc și de neînțeles, un dor nebun de Lili. Era atât de chinuitor, încât m-am speriat. De acolo, din leagăn, Sabina mi-a zâmbit într-un fel anume. Atunci, parcă același înger sau demon, care mă mai vizitase cândva, mi-a șoptit la ureche: nu poți fugi, asta se numește dragoste', a dezvăluit Oreste.

Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
#Oreste Teodorescu, #lili, #oreste sotie, #oreste amanta, #lili amant, #vorba lu jorge , #stiri media